reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczynki wróciłam od lekarza i pęcherzyk dorodny, owu ma być jutro pojutrze. Jak nic w tym cyklu się nie uda to najpierw badanie nasienia, jak będzie ok to ja mam skierowanie na drożność....... A poza tym mąż stracił dziś pracę....... Miłego wieczoru
Przykro z powodu straty pracy :(, ma jakąś wizję co do nowej???

reklama
Dziękuję bardzo, zdenerwowanie teraz przez to, że nie mam już za dużo czasu na inne dolegliwości. 37 lat to już nie pierwsza młodość. Zadzwonię w piątek do gina i obgadamy co i jak. Narazie lecze chorobsko.

Nic się nie martw, mojemu mężowi spadło TSH z 5 na 2 samą dietą, więc to naprawdę jest do zrobienia i nie musi być przeszkodą w staraniu się o ciąże. Jestem dietetykiem więc w razie czego służę pomocą :)

Lanvin już podaję:
27 lat 1 cykl starań ostatni okres 04.01.2017 czy coś jeszcze :)?

Ale to jakoś weryfikuja, mogli to sami tak zrobić ze było poniżej 95?? Bo dziwnie to wygląda:///
Pewnie, że mogli, a ja im tego nie udowodnię...niestety... dostałam wydruki systemowe, ale co to za problem dla nich żeby zaniżyć... Trudno, teraz już nic nie zrobię. Muszę się poddać... :(
Emsi i dla ciebie i dla StorAnia i dla Doci Queen_b magoo Izabelli Spark i wiele wiele innych :*
Dziękuję Kochana!! :)

Nic się nie martw, mojemu mężowi spadło TSH z 5 na 2 samą dietą, więc to naprawdę jest do zrobienia i nie musi być przeszkodą w staraniu się o ciąże. Jestem dietetykiem więc w razie czego służę pomocą :)

Lanvin już podaję:
27 lat 1 cykl starań ostatni okres 04.01.2017 czy coś jeszcze :)?
Imię, data ma być kolejnej @ i o które bobo się starasz :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Powodzenia daj znać[emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Minus 5 kilo ;)
U ginekologa oki, chociaż on nie wierzy, że mogło nam się udać w tym cyklu :(
Zaproponował monitoring owulacji od przyszłego miesiąca gdzieś gdzie jeszcze pracuje. Fajnie, bo zna sprawę.
Nie kazał wykonywać tych dziwnych badań nasienia. Na razie tylko to zwykłe badanie.
I w razie gdyby kolejne badanie nasienia było tak samo złe inseminacja... Oby u mnie było dobrze... Teraz tylko czekać czy @ przyjdzie o czasie i dzwonić w 12 dc do niego. Ale niestety nie dostałam dupka ani luteiny i ciekawe kiedy dostanę... Może to być różnie :(

Do góry