reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczynki wróciłam od lekarza i pęcherzyk dorodny, owu ma być jutro pojutrze. Jak nic w tym cyklu się nie uda to najpierw badanie nasienia, jak będzie ok to ja mam skierowanie na drożność....... A poza tym mąż stracił dziś pracę....... Miłego wieczoru
Przykro z powodu straty pracy :(, ma jakąś wizję co do nowej???

reklama
Dziękuję bardzo, zdenerwowanie teraz przez to, że nie mam już za dużo czasu na inne dolegliwości. 37 lat to już nie pierwsza młodość. Zadzwonię w piątek do gina i obgadamy co i jak. Narazie lecze chorobsko.

Nic się nie martw, mojemu mężowi spadło TSH z 5 na 2 samą dietą, więc to naprawdę jest do zrobienia i nie musi być przeszkodą w staraniu się o ciąże. Jestem dietetykiem więc w razie czego służę pomocą :)

Lanvin już podaję:
27 lat 1 cykl starań ostatni okres 04.01.2017 czy coś jeszcze :)?

Ale to jakoś weryfikuja, mogli to sami tak zrobić ze było poniżej 95?? Bo dziwnie to wygląda:///
Pewnie, że mogli, a ja im tego nie udowodnię...niestety... dostałam wydruki systemowe, ale co to za problem dla nich żeby zaniżyć... Trudno, teraz już nic nie zrobię. Muszę się poddać... :(
Emsi i dla ciebie i dla StorAnia i dla Doci Queen_b magoo Izabelli Spark i wiele wiele innych :*
Dziękuję Kochana!! :)

Nic się nie martw, mojemu mężowi spadło TSH z 5 na 2 samą dietą, więc to naprawdę jest do zrobienia i nie musi być przeszkodą w staraniu się o ciąże. Jestem dietetykiem więc w razie czego służę pomocą :)

Lanvin już podaję:
27 lat 1 cykl starań ostatni okres 04.01.2017 czy coś jeszcze :)?
Imię, data ma być kolejnej @ i o które bobo się starasz :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Powodzenia daj znać[emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Minus 5 kilo ;)
U ginekologa oki, chociaż on nie wierzy, że mogło nam się udać w tym cyklu :(
Zaproponował monitoring owulacji od przyszłego miesiąca gdzieś gdzie jeszcze pracuje. Fajnie, bo zna sprawę.
Nie kazał wykonywać tych dziwnych badań nasienia. Na razie tylko to zwykłe badanie.
I w razie gdyby kolejne badanie nasienia było tak samo złe inseminacja... Oby u mnie było dobrze... Teraz tylko czekać czy @ przyjdzie o czasie i dzwonić w 12 dc do niego. Ale niestety nie dostałam dupka ani luteiny i ciekawe kiedy dostanę... Może to być różnie :(

Do góry