reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie wiem co się dzieje...nie dość że cykl skrócił się o 5 dni gdzie w życiu tak nie miałam to strasznie łupie mnie w krzyżu a krew ma dziwny,różowy kolor...nie pomarańcz nie czerwony nie brąz tylko dziwnie malinowy jakby...ilość spora tak jak na ogół w 2 dniu. Tylko bez skrzepów a zawsze mam skrzepy...wtf? Macie jakieś pomysły?? Przy biochemicznej chyba się raczej spóźnia. Na implantacje -zbyt obfity i bolesny...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie masz anemii? Przy anemii krew jest jasniejsza niz normalnie.

@martini6
Czesc :)
Zrob moze bete jak malpy nadal nie bedzie :) to lepsze niz jakikolwiek sikaniec.
A z tymi odsepstwami od terminu to zauwazylam, ze wiele dziewczyn zaczyna je miec odkad zaczely sie starac o dziecko. Nie mam pojecia o co w tym chodzi.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie masz anemii? Przy anemii krew jest jasniejsza niz normalnie.

Anemie mam całe życie i nigdy takiej miesiączki. Zwłaszcza że od października biorę żelazo...zawsze ale to zawsze była ciemna i miała skrzepy. I najwcześniej w 26 dc się zaczynała a nie w 24...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Teraz zaczol mnie kluc lewy jajnik jak by i co chwile do łazienki bo mam wrażenie że mnie zalewa okres ale nie ma go

Witam kobietki :)
Czy moge dolaczyc do Wasze grupy? Staram sie z mezem 4 miesiac o dzidzie. Bralam antykoncepcje 8 lat od pazdziernika zaczelismy starania. Z obserwacji wyliczylam iz cykl ma 35 dni @ zawsze byla pubktualnie, max 1 dzien opoznienia. W tym miesiacu juz 3 dzien jak sie nie zgadza. Czytajac uwaznie wasze wpisy mialam cicho nadzieje ze zwiastuje to ciaze natomiast dzis test zrobiony i negatyw :( piersi bola jak nigdy i mokro jest ciagle do lazienki ale to tylko sluz :( gratuluje wszystkim kreseczek i trzymam goraco kciuki za reszte staraczek :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj w gronie starających się.faktycznie coś w tym jest ze jak się zaczynamy starać to nagle hormony szaleją i okresy się opóźniaja.to pewnie wina naszej psychiki;)poczekaj jeszcze na okres i znowu zrób test albo faktycznie zrób betę i już.powodzenia

Powiedzcie mi dziewczyny A wy jak macie ze sluzem po owulacji?macie to dużo czy zaraz potem jest sucho?te czekanie jest dobijajace.nie da się o niczym innym myśleć.masakra!!

judytka to chociaż masz 2 odchowanych dzieci,a u mnie 7-latka i 1,5 roczniak....:szok: Czasem się zastanawiam czy ja wiem na co się piszę..
Emzilka szwagierka ...bez komentarza. :wściekła/y::no::no: Jak można????? Przecież mnie by na twoim miejscu szlag jasny trafił..
Co do miesięcy narodzin dzieci...Córkę mam z września,a syna z czerwca i zdecydowanie lepiej było w czerwcu - choćby dlatego,że nie musiałam turlać się z tym wielkim brzuchem podczas 2 miesięcy wakacji- czyli teoretycznie najbardziej gorących. :dry: Bo we wrześniu była masakra,ja w lecie wtedy zdychałam, bez butelki wody nawet nie wychodziłam z domu...:errr:
Nie ukrywam,że październik/listopad/grudzień to nie są jakieś moje wymarzone miesiące na termin porodu (wolałabym od stycznia - jakoś tak już nowy rok), ale najważniejsze,żeby się udało, więc to schodzi na dalszy plan. Skrycie chciałabym też córeczkę,ale drugi chłopak też sprawiłby nam wiele radości - w sumie wszystko jedno, i chłopca,i dziewczynkę już mamy,a trzeciej płci nie ma.:-) :):-) :)

Zjarana
Straszne to uczucie tez biegam co chwile do wc bo mokro czuje
.. Szczerze mowiac bylam pewna ze sie udalo ale niestety zostalo wyczekiwanie okresu. Niech nadejdzie jak najszybciej i zaczniemy od nowa starania :)
Dziekuje wszystkim za otuche. :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Powiedzcie mi dziewczyny A wy jak macie ze sluzem po owulacji?macie to dużo czy zaraz potem jest sucho?te czekanie jest dobijajace.nie da się o niczym innym myśleć.masakra!!
Hmm u mnie roznie na chwile obecna ale zazwyczaj tuz po owulce mam sucho i po jakichs 3-4 dniach pojawia sie bialy sluz, czuje jak leci na majty ;) ale im blizej malpy tym robi sie znow coraz bardziej sucho.

judytka to chociaż masz 2 odchowanych dzieci,a u mnie 7-latka i 1,5 roczniak....:szok: Czasem się zastanawiam czy ja wiem na co się piszę..
Emzilka szwagierka ...bez komentarza. :wściekła/y::no::no: Jak można????? Przecież mnie by na twoim miejscu szlag jasny trafił..
Co do miesięcy narodzin dzieci...Córkę mam z września,a syna z czerwca i zdecydowanie lepiej było w czerwcu - choćby dlatego,że nie musiałam turlać się z tym wielkim brzuchem podczas 2 miesięcy wakacji- czyli teoretycznie najbardziej gorących. :dry: Bo we wrześniu była masakra,ja w lecie wtedy zdychałam, bez butelki wody nawet nie wychodziłam z domu...:errr:
Nie ukrywam,że październik/listopad/grudzień to nie są jakieś moje wymarzone miesiące na termin porodu (wolałabym od stycznia - jakoś tak już nowy rok), ale najważniejsze,żeby się udało, więc to schodzi na dalszy plan. Skrycie chciałabym też córeczkę,ale drugi chłopak też sprawiłby nam wiele radości - w sumie wszystko jedno, i chłopca,i dziewczynkę już mamy,a trzeciej płci nie ma.:-) :):-) :)
Aaaa no identyko u mnie. Ostatni 3 miesiace roku to nie jest moj szczyt marzen i tez chce corke [emoji12]
No ale w sumie, tak serio to wszystko jedno :) byleby zaskoczyc i donosic zdrowego babla. Reszta to tylko takie luzne zyczenia :)

Do góry