reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Kochana ja biorę clo 5do 9 a owu 15 16dc
czyli u każdej inaczej... ale mi się wydaje, że ovufriend się coś machnął bo mam śluz płodny i lekki ból podbrzusza dopiero dziś - 11dc. więc raczej wątpliwe żeby ovu była w 8dc. zobaczymy co z tego wyjdzie.

Posmaruj sie amolem albo czyms rozgrzewajacym. Dobry jest sok z kwiatow lipy albo z czarnego bzu. Wypaca jak ta lala :)
najprostszy sposób na wirusy i najłatwiej dostępny to herbata lipowa, którą możesz kupić w każdym spożywczym, a na bazie wyciągu z lipy robione są te wszystkie leki typu lipomal, pulneo itp. tylko pamiętaj, że nie możesz po takich środkach wychodzić spod koca bo jak taka spocona wyjdziesz i Cię owieje to zapalenie płuc gotowe.

he.. mam taka sama jak nie gorsza bratowa... wiedzac kiedy planujemy slub kazala mojemu bratu sie oswiadczyc i wzieli slub miesiac przed nami, chociaz jak sie zareczali my juz mielismy daty poklepane... pokazalam jej zdjecie sukni slubnej, zeby nie kupila sobie takiej samej... to ona kupila sobie identyczna... nie moglam nic powiedziec bratu o planach, bo oni mieli zaraz to samo.... a jak zaszla w ciaze zaraz po slubie, to powiedziala mi, ze w koncu jest lepsza ode mnie......
Matko, co za kretynka... trudno jest znaleźć inne określenie...

he.. mam taka sama jak nie gorsza bratowa... wiedzac kiedy planujemy slub kazala mojemu bratu sie oswiadczyc i wzieli slub miesiac przed nami, chociaz jak sie zareczali my juz mielismy daty poklepane... pokazalam jej zdjecie sukni slubnej, zeby nie kupila sobie takiej samej... to ona kupila sobie identyczna... nie moglam nic powiedziec bratu o planach, bo oni mieli zaraz to samo.... a jak zaszla w ciaze zaraz po slubie, to powiedziala mi, ze w koncu jest lepsza ode mnie......
Dzien dobry. Wiem ze cie to moze wkurzac ze brala twoje pomysly i chciala cie we wszystkim przescignac, ale z opisu mi wynika ze jest niedowartosciowna i uwaza ciebie za wzor skoro chciala miec wszystko takie samo. tym samym uwaza cie za lepsza od siebie :-)

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry. Wiem ze cie to moze wkurzac ze brala twoje pomysly i chciala cie we wszystkim przescignac, ale z opisu mi wynika ze jest niedowartosciowna i uwaza ciebie za wzor skoro chciala miec wszystko takie samo. tym samym uwaza cie za lepsza od siebie :-)

Tez sobie to tak tlumaczylam :) ogolnie nie mamy teraz dobrych stosunkow.. Ona udaje, ze nic sie nie stalo a mi zadra zostala.. I teraz jak o cos mnie prosi z latwoscia przychodzi mi powiedziec NIE :)

reklama
Ja wam powiem ze mam takie przeczucie ze dopiero kwietniowy bedzie szczesliwy, co nie oznacza ze luty i marzec odpuszcze he he.

Ja to bardzo bym chciała w marcu zobaczyć te dwie kreseczki i żeby się udało. Mam wtedy urodziny. Ale jeśli @ w lutym nie przyjdzie to też się nie pogniewam.

Do góry