wyspana jestem, bo nocka byla fajna, spal mlody i tylko na cyca sie budzilIdź spać, a nie sprzatasz , dobrze zrobiłaś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wyspana jestem, bo nocka byla fajna, spal mlody i tylko na cyca sie budzilIdź spać, a nie sprzatasz , dobrze zrobiłaś
cudowneZobacz załącznik 792453
Ja wiem, że ponoć nic się nie kupuje wcześniej, żeby nie zapeszać. Ale mam w nosie zabobony jak nie dla mojego to dla wnuków będą
Pingwin to wańka wstańka z bimbałkiem w środku prawda że cudne?
Współczuję kochana do mnie też nie przyszła ale boję się że przyjdzie brzuch zaczyna znowu boleć ehhh masakraChyba do mnie dzisiaj @ zawita :-( juz plamienia sa... a mialam cicha nadzieje bo byl dzien opuźnienia a zawsze byla jak w zegarku...
Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Super tak mówią, ale co ma być to będzie. Nie ma co wierzyć w takie rzeczy tylko cieszyć się i mieć nadzieję że wszystko będzie super.Zobacz załącznik 792453
Ja wiem, że ponoć nic się nie kupuje wcześniej, żeby nie zapeszać. Ale mam w nosie zabobony jak nie dla mojego to dla wnuków będą
Też mam w marcu urodziny [emoji16]Ja to bardzo bym chciała w marcu zobaczyć te dwie kreseczki i żeby się udało. Mam wtedy urodziny. Ale jeśli @ w lutym nie przyjdzie to też się nie pogniewam.
Piękne!! [emoji7] wczoraj chciałam kupić zestaw bodziaków bo akurat na promocji w Tesco były [emoji1] Ale jakoś się jednak powstrzymałam [emoji1] poza tym musialabym kupić 2 zestawy - różowy i niebieski [emoji12]Zobacz załącznik 792453