reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Lanvin możesz robić owu, tylko możesz kasy trochę udać, bo pewnie od 11dc. Musialabys zacząć do... niewiadomo kiedy :p
Tobie @Martaldz przy pcos nie radzę :)

@Lanvin jak chcesz to zostało mi sporo testów owu i mogę Ci podesłać [emoji12]

f2w3rjjgpsehityp.png

reklama
Hej dziewczyny [emoji6] podczytuje was od rana ale dopiero teraz usiadłam z kawa [emoji6] zabrałam się dzisiaj za posprzątanie choinki i wszystkich ozdób świątecznych, a M razem z teściem najpierw montowali nowa lampę, a teraz naprawiają zmywarkę i ku** lecą jedna za druga[emoji23] takie dwa nerwusy, że nawet tam nie wchodzę [emoji12]
Dla mnie tez wymarzone terminy to marzec- czerwiec eh.. a nie chce listopada.. nie kojarzy mi się dobrze ten miesiąc i chyba odpuszczę listopadowy cykl.. chociaż w tej kwestii zadecyduje, a resztę miesięcy zostawiam losowi [emoji12] syna rodziłam w sierpniu i powiem wam, że było fajnie, nie puchłam, dzień spędzałam na ogródku, masa owoców, wyciągałam tylko sukienkę, klapki i gotowe [emoji3] fajnie było [emoji6]
Paraplu, szczęśliwej podróży [emoji6] załatw giną! Ja idę 1.02

No i czekam na ta wredna @! Niech juz przychodzi, żebym mogła dalej działać..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny [emoji6] podczytuje was od rana ale dopiero teraz usiadłam z kawa [emoji6] zabrałam się dzisiaj za posprzątanie choinki i wszystkich ozdób świątecznych, a M razem z teściem najpierw montowali nowa lampę, a teraz naprawiają zmywarkę i ku** lecą jedna za druga[emoji23] takie dwa nerwusy, że nawet tam nie wchodzę [emoji12]
Dla mnie tez wymarzone terminy to marzec- czerwiec eh.. a nie chce listopada.. nie kojarzy mi się dobrze ten miesiąc i chyba odpuszczę listopadowy cykl.. chociaż w tej kwestii zadecyduje, a resztę miesięcy zostawiam losowi [emoji12] syna rodziłam w sierpniu i powiem wam, że było fajnie, nie puchłam, dzień spędzałam na ogródku, masa owoców, wyciągałam tylko sukienkę, klapki i gotowe [emoji3] fajnie było [emoji6]
Paraplu, szczęśliwej podróży [emoji6] załatw giną! Ja idę 1.02

No i czekam na ta wredna @! Niech juz przychodzi, żebym mogła dalej działać..

W kwestii gina w tej chwili jestem zdana na laske i nielaske rodzinnego. Bede probowac dostac skierowanie a co z tego wyjdzie do nie wiem.

Dzieki, my w Niemcowni, zblizamy sie do Hanoweru czy jak to sie tam pisze. Oczywiscie wydarlam sie na K, poryczalam przed chwila i ku*wa to jest ostatni raz jak z tym pacanem wziadlam do auta! [emoji35] niech se sam ku*wa jezdzi. Ja bede latac samolotem. 10km na ziemia czuje sie bezpieczniej niz z nim! [emoji35] szeryf ku*wa i kubica w jednym sie znalazl!!! [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]

W kwestii gina w tej chwili jestem zdana na laske i nielaske rodzinnego. Bede probowac dostac skierowanie a co z tego wyjdzie do nie wiem.

Dzieki, my w Niemcowni, zblizamy sie do Hanoweru czy jak to sie tam pisze. Oczywiscie wydarlam sie na K, poryczalam przed chwila i ku*wa to jest ostatni raz jak z tym pacanem wziadlam do auta! [emoji35] niech se sam ku*wa jezdzi. Ja bede latac samolotem. 10km na ziemia czuje sie bezpieczniej niz z nim! [emoji35] szeryf ku*wa i kubica w jednym sie znalazl!!! [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]

Spokojnie kochanie, nie warto ;) oni i tak mają w du...e nasze krzyki. Są super i już :p

basia no tak, przy opcji dom +ogródek+ leżaczek, to rzeczywiście zaawansowana ciąża w okresie letnim jest fajna. ;) Ja akurat wtedy mieszkałam w mieście,w Krakowie (zresztą ja w ogóle krakowianka jestem),a upały były nieznośne i dlatego,że to było miasto,ja miałam uczucie,że się duszę...:/
Teraz,w Niemczech, w sumie mieszkamy w małym miasteczku. Nie jest to duże miasto,ale też nie wieś i tragedii nie ma. :) Choć czasem brakuje mi dużej oferty atrakcji i innych rzeczy,które są w dużych miastach.
P. obiecał,że dzisiaj już będzie bzykanko wieczorem na pewno. :-) :):-) :) Ja się wieczorem jeszcze wykąpię jak dzieci pójdą spać,wiecie, duuużo piany, relaks, jakieś peelingi,maseczki...i bogini mu wyjdzie z tej łazienki,hahaha .:-D:-D:-D:-D:-D Przynajmniej bogini na tą chwilę.:wink:

M2b kiedy zrobiłaś ten test owu przed @ i wyszła drugą kreska( ile dpo)? Jestem ciekawa ;) bo zostały mi 2 i może wykorzystam do takich celów hihi.

Aj Ci nasi faceci. Mistrzowie kierownicy :) ja też jak czasami z moim jade to mam zawal a on wtedy: Dobra dobra, jutro juz sobie sama bedziesz kierowala do pracy. :D całe szczęście.

reklama
Tak i 25dc już test pozytyw. Krótki cykl mialam i objawy juz dawaly czadu, zwlaszcza brzuch parcie na mocz i piersi jak dwa bombowce heehe
To ja miałam podobne podejście pierwsze 3 cykle ... ale jak nie wychodzi myślenie się trochę zmienia ... co mnie również bardzo zaskoczylo. U mnie z pierwszym było od razu a teraz 5cs a to wcale nie dużo

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Do góry