reklama
Hej dziewczyny [emoji6] podczytuje was od rana ale dopiero teraz usiadłam z kawa [emoji6] zabrałam się dzisiaj za posprzątanie choinki i wszystkich ozdób świątecznych, a M razem z teściem najpierw montowali nowa lampę, a teraz naprawiają zmywarkę i ku** lecą jedna za druga[emoji23] takie dwa nerwusy, że nawet tam nie wchodzę [emoji12]
Dla mnie tez wymarzone terminy to marzec- czerwiec eh.. a nie chce listopada.. nie kojarzy mi się dobrze ten miesiąc i chyba odpuszczę listopadowy cykl.. chociaż w tej kwestii zadecyduje, a resztę miesięcy zostawiam losowi [emoji12] syna rodziłam w sierpniu i powiem wam, że było fajnie, nie puchłam, dzień spędzałam na ogródku, masa owoców, wyciągałam tylko sukienkę, klapki i gotowe [emoji3] fajnie było [emoji6]
Paraplu, szczęśliwej podróży [emoji6] załatw giną! Ja idę 1.02
No i czekam na ta wredna @! Niech juz przychodzi, żebym mogła dalej działać..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dla mnie tez wymarzone terminy to marzec- czerwiec eh.. a nie chce listopada.. nie kojarzy mi się dobrze ten miesiąc i chyba odpuszczę listopadowy cykl.. chociaż w tej kwestii zadecyduje, a resztę miesięcy zostawiam losowi [emoji12] syna rodziłam w sierpniu i powiem wam, że było fajnie, nie puchłam, dzień spędzałam na ogródku, masa owoców, wyciągałam tylko sukienkę, klapki i gotowe [emoji3] fajnie było [emoji6]
Paraplu
Fanka BB :)
Hej dziewczyny [emoji6] podczytuje was od rana ale dopiero teraz usiadłam z kawa [emoji6] zabrałam się dzisiaj za posprzątanie choinki i wszystkich ozdób świątecznych, a M razem z teściem najpierw montowali nowa lampę, a teraz naprawiają zmywarkę i ku** lecą jedna za druga[emoji23] takie dwa nerwusy, że nawet tam nie wchodzę [emoji12]
W kwestii gina w tej chwili jestem zdana na laske i nielaske rodzinnego. Bede probowac dostac skierowanie a co z tego wyjdzie do nie wiem.
Dzieki, my w Niemcowni, zblizamy sie do Hanoweru czy jak to sie tam pisze. Oczywiscie wydarlam sie na K, poryczalam przed chwila i ku*wa to jest ostatni raz jak z tym pacanem wziadlam do auta! [emoji35] niech se sam ku*wa jezdzi. Ja bede latac samolotem. 10km na ziemia czuje sie bezpieczniej niz z nim! [emoji35] szeryf ku*wa i kubica w jednym sie znalazl!!! [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]
Emsi*
Mnie zatoki bolą i znów gorączka [emoji26] [emoji26] [emoji26] a jutro mieliśmy na narty jechać. Zaraz lykne paracetamolPani w aptece poleciła mi paracetamol. Już jest lepiej[emoji2]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
S
StorAnia
Gość
Spokojnie kochanie, nie warto oni i tak mają w du...e nasze krzyki. Są super i jużW kwestii gina w tej chwili jestem zdana na laske i nielaske rodzinnego. Bede probowac dostac skierowanie a co z tego wyjdzie do nie wiem.
Dzieki, my w Niemcowni, zblizamy sie do Hanoweru czy jak to sie tam pisze. Oczywiscie wydarlam sie na K, poryczalam przed chwila i ku*wa to jest ostatni raz jak z tym pacanem wziadlam do auta! [emoji35] niech se sam ku*wa jezdzi. Ja bede latac samolotem. 10km na ziemia czuje sie bezpieczniej niz z nim! [emoji35] szeryf ku*wa i kubica w jednym sie znalazl!!! [emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]
basia no tak, przy opcji dom +ogródek+ leżaczek, to rzeczywiście zaawansowana ciąża w okresie letnim jest fajna. Ja akurat wtedy mieszkałam w mieście,w Krakowie (zresztą ja w ogóle krakowianka jestem),a upały były nieznośne i dlatego,że to było miasto,ja miałam uczucie,że się duszę...:/
Teraz,w Niemczech, w sumie mieszkamy w małym miasteczku. Nie jest to duże miasto,ale też nie wieś i tragedii nie ma. Choć czasem brakuje mi dużej oferty atrakcji i innych rzeczy,które są w dużych miastach.
P. obiecał,że dzisiaj już będzie bzykanko wieczorem na pewno. Ja się wieczorem jeszcze wykąpię jak dzieci pójdą spać,wiecie, duuużo piany, relaks, jakieś peelingi,maseczki...i bogini mu wyjdzie z tej łazienki,hahaha . Przynajmniej bogini na tą chwilę.
Teraz,w Niemczech, w sumie mieszkamy w małym miasteczku. Nie jest to duże miasto,ale też nie wieś i tragedii nie ma. Choć czasem brakuje mi dużej oferty atrakcji i innych rzeczy,które są w dużych miastach.
P. obiecał,że dzisiaj już będzie bzykanko wieczorem na pewno. Ja się wieczorem jeszcze wykąpię jak dzieci pójdą spać,wiecie, duuużo piany, relaks, jakieś peelingi,maseczki...i bogini mu wyjdzie z tej łazienki,hahaha . Przynajmniej bogini na tą chwilę.
Emsi*
Właśnie zrobiłam inhalacje z wody z solą, bo nie mam żadnych ziół co by się nadały ... dzięki [emoji8]A może inhalacje z ziół!?
Bulbasek
Aj Ci nasi faceci. Mistrzowie kierownicy ja też jak czasami z moim jade to mam zawal a on wtedy: Dobra dobra, jutro juz sobie sama bedziesz kierowala do pracy. całe szczęście.W kwestii gina w tej chwili jestem zdana na laske i nielaske rodzinnego. Bede probowac dostac skierowanie a co z tego wyjdzie do nie wiem.
reklama
Emsi*
To ja miałam podobne podejście pierwsze 3 cykle ... ale jak nie wychodzi myślenie się trochę zmienia ... co mnie również bardzo zaskoczylo. U mnie z pierwszym było od razu a teraz 5cs a to wcale nie dużoTak i 25dc już test pozytyw. Krótki cykl mialam i objawy juz dawaly czadu, zwlaszcza brzuch parcie na mocz i piersi jak dwa bombowce heehe