reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie wiem co się dzieje...nie dość że cykl skrócił się o 5 dni gdzie w życiu tak nie miałam to strasznie łupie mnie w krzyżu a krew ma dziwny,różowy kolor...nie pomarańcz nie czerwony nie brąz tylko dziwnie malinowy jakby...ilość spora tak jak na ogół w 2 dniu. Tylko bez skrzepów a zawsze mam skrzepy...wtf? Macie jakieś pomysły?? Przy biochemicznej chyba się raczej spóźnia. Na implantacje -zbyt obfity i bolesny...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie masz anemii? Przy anemii krew jest jasniejsza niz normalnie.

@martini6
Czesc :)
Zrob moze bete jak malpy nadal nie bedzie :) to lepsze niz jakikolwiek sikaniec.
A z tymi odsepstwami od terminu to zauwazylam, ze wiele dziewczyn zaczyna je miec odkad zaczely sie starac o dziecko. Nie mam pojecia o co w tym chodzi.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie masz anemii? Przy anemii krew jest jasniejsza niz normalnie.

Anemie mam całe życie i nigdy takiej miesiączki. Zwłaszcza że od października biorę żelazo...zawsze ale to zawsze była ciemna i miała skrzepy. I najwcześniej w 26 dc się zaczynała a nie w 24...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Teraz zaczol mnie kluc lewy jajnik jak by i co chwile do łazienki bo mam wrażenie że mnie zalewa okres ale nie ma go

Witam kobietki :)
Czy moge dolaczyc do Wasze grupy? Staram sie z mezem 4 miesiac o dzidzie. Bralam antykoncepcje 8 lat od pazdziernika zaczelismy starania. Z obserwacji wyliczylam iz cykl ma 35 dni @ zawsze byla pubktualnie, max 1 dzien opoznienia. W tym miesiacu juz 3 dzien jak sie nie zgadza. Czytajac uwaznie wasze wpisy mialam cicho nadzieje ze zwiastuje to ciaze natomiast dzis test zrobiony i negatyw :( piersi bola jak nigdy i mokro jest ciagle do lazienki ale to tylko sluz :( gratuluje wszystkim kreseczek i trzymam goraco kciuki za reszte staraczek :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj w gronie starających się.faktycznie coś w tym jest ze jak się zaczynamy starać to nagle hormony szaleją i okresy się opóźniaja.to pewnie wina naszej psychiki;)poczekaj jeszcze na okres i znowu zrób test albo faktycznie zrób betę i już.powodzenia

Powiedzcie mi dziewczyny A wy jak macie ze sluzem po owulacji?macie to dużo czy zaraz potem jest sucho?te czekanie jest dobijajace.nie da się o niczym innym myśleć.masakra!!

judytka to chociaż masz 2 odchowanych dzieci,a u mnie 7-latka i 1,5 roczniak....:szok: Czasem się zastanawiam czy ja wiem na co się piszę..
Emzilka szwagierka ...bez komentarza. :wściekła/y::no::no: Jak można????? Przecież mnie by na twoim miejscu szlag jasny trafił..
Co do miesięcy narodzin dzieci...Córkę mam z września,a syna z czerwca i zdecydowanie lepiej było w czerwcu - choćby dlatego,że nie musiałam turlać się z tym wielkim brzuchem podczas 2 miesięcy wakacji- czyli teoretycznie najbardziej gorących. :dry: Bo we wrześniu była masakra,ja w lecie wtedy zdychałam, bez butelki wody nawet nie wychodziłam z domu...:errr:
Nie ukrywam,że październik/listopad/grudzień to nie są jakieś moje wymarzone miesiące na termin porodu (wolałabym od stycznia - jakoś tak już nowy rok), ale najważniejsze,żeby się udało, więc to schodzi na dalszy plan. Skrycie chciałabym też córeczkę,ale drugi chłopak też sprawiłby nam wiele radości - w sumie wszystko jedno, i chłopca,i dziewczynkę już mamy,a trzeciej płci nie ma.:-) :):-) :)

Zjarana
Straszne to uczucie tez biegam co chwile do wc bo mokro czuje
.. Szczerze mowiac bylam pewna ze sie udalo ale niestety zostalo wyczekiwanie okresu. Niech nadejdzie jak najszybciej i zaczniemy od nowa starania :)
Dziekuje wszystkim za otuche. :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Powiedzcie mi dziewczyny A wy jak macie ze sluzem po owulacji?macie to dużo czy zaraz potem jest sucho?te czekanie jest dobijajace.nie da się o niczym innym myśleć.masakra!!
Hmm u mnie roznie na chwile obecna ale zazwyczaj tuz po owulce mam sucho i po jakichs 3-4 dniach pojawia sie bialy sluz, czuje jak leci na majty ;) ale im blizej malpy tym robi sie znow coraz bardziej sucho.

judytka to chociaż masz 2 odchowanych dzieci,a u mnie 7-latka i 1,5 roczniak....:szok: Czasem się zastanawiam czy ja wiem na co się piszę..
Emzilka szwagierka ...bez komentarza. :wściekła/y::no::no: Jak można????? Przecież mnie by na twoim miejscu szlag jasny trafił..
Co do miesięcy narodzin dzieci...Córkę mam z września,a syna z czerwca i zdecydowanie lepiej było w czerwcu - choćby dlatego,że nie musiałam turlać się z tym wielkim brzuchem podczas 2 miesięcy wakacji- czyli teoretycznie najbardziej gorących. :dry: Bo we wrześniu była masakra,ja w lecie wtedy zdychałam, bez butelki wody nawet nie wychodziłam z domu...:errr:
Nie ukrywam,że październik/listopad/grudzień to nie są jakieś moje wymarzone miesiące na termin porodu (wolałabym od stycznia - jakoś tak już nowy rok), ale najważniejsze,żeby się udało, więc to schodzi na dalszy plan. Skrycie chciałabym też córeczkę,ale drugi chłopak też sprawiłby nam wiele radości - w sumie wszystko jedno, i chłopca,i dziewczynkę już mamy,a trzeciej płci nie ma.:-) :):-) :)
Aaaa no identyko u mnie. Ostatni 3 miesiace roku to nie jest moj szczyt marzen i tez chce corke [emoji12]
No ale w sumie, tak serio to wszystko jedno :) byleby zaskoczyc i donosic zdrowego babla. Reszta to tylko takie luzne zyczenia :)

Do góry