pamiętaj nogi do góry [emoji2]dzięki za radę z pewnością skorzystam
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pamiętaj nogi do góry [emoji2]dzięki za radę z pewnością skorzystam
Taa...tyle teori. W praktyce ciężko. Zwłaszcza jak się pracuje na zmiany i mija...ja wracam o 23 mąż o 4 wstaje...przez ostatniev2 mce w dni płodne albo czekał na mnie albo go obudziłam...ale ile tak można??i chęci wtedy brak bo człowiek ubity po 12 h pracy...taka "produkcja"...ehhhmoj gin mi powiedział że cały miesiąc co 2 dni najlepiej. Powodzenia w staraniach
o tym nie słyszałam. każdy lekarz mówi coś innego[emoji2]A mi gin powiedzial zeby po owu ograniczac seks bo moze to utrudniac zagiezdzenie.
Potwierdzam to "mokro" jakby plodny sluz caly czas ale nie przrjzysty tylko bialy
doskonale cię rozumiem mamy podobnie. Nie kiedy to się nie chce.Taa...tyle teori. W praktyce ciężko. Zwłaszcza jak się pracuje na zmiany i mija...ja wracam o 23 mąż o 4 wstaje...przez ostatniev2 mce w dni płodne albo czekał na mnie albo go obudziłam...ale ile tak można??i chęci wtedy brak bo człowiek ubity po 12 h pracy...taka "produkcja"...ehhh
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak wrócę do domu, bo nie mam jak przy szefie, trochę chamsko jak w pracy z testem do toalety wyjdę [emoji1]
Ja mam termin wg owu na 1.10 ale nie chce zakladac watku
Ja mam teraz dopieor od czasu do czasu taki lekki ból ni to jak na @ ni to jak na sraczke
o tym nie słyszałam. każdy lekarz mówi coś innego
Ja dzisiaj albo jutro więc weekend decydujący a dziś tylko czułam lekkie jak by mrowienie z prawej strony brzucha
to czekamy na test[emoji2]Ja dzisiaj albo jutro więc weekend decydujący a dziś tylko czułam lekkie jak by mrowienie z prawej strony brzucha
Ja nie mam śluz ale tak mokro jakoś się czuję i jak by zaraz miała przyjść @ tak od tygodnia mamJa ogolnie przed @ jestem sucha jak pieprz, ale od kilku cykl wrecz przeciwnie... Przy 3 takim cyklu przestałam sie sugerować tym cholernym, mlecznym śluzem
Ale generalnie to podobno dobry znak jakby co
właśnie chodzi o to, że wcześniej kochaliśmy się codziennie (ale z zabezpieczeniem), a to podobno wcale nie ułatwia prokreacji, dlatego teraz zrobimy sobie przerwy jednodniowe nie mamy ciężkich prac, ani nie pracujemy na zmiany, więc dla nas to nie problemdoskonale cię rozumiem mamy podobnie. Nie kiedy to się nie chce.
Test z środy negatywny więc straciłam nadzieję chyba