reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
moj gin mi powiedział że cały miesiąc co 2 dni najlepiej. Powodzenia w staraniach

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Taa...tyle teori. W praktyce ciężko. Zwłaszcza jak się pracuje na zmiany i mija...ja wracam o 23 mąż o 4 wstaje...przez ostatniev2 mce w dni płodne albo czekał na mnie albo go obudziłam...ale ile tak można??i chęci wtedy brak bo człowiek ubity po 12 h pracy...taka "produkcja"...ehhh

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Taa...tyle teori. W praktyce ciężko. Zwłaszcza jak się pracuje na zmiany i mija...ja wracam o 23 mąż o 4 wstaje...przez ostatniev2 mce w dni płodne albo czekał na mnie albo go obudziłam...ale ile tak można??i chęci wtedy brak bo człowiek ubity po 12 h pracy...taka "produkcja"...ehhh

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
doskonale cię rozumiem mamy podobnie. Nie kiedy to się nie chce.

Jak wrócę do domu, bo nie mam jak przy szefie, trochę chamsko jak w pracy z testem do toalety wyjdę [emoji1]

qdkkx1hpzei65q7s.png

w majty schowaj, co ty, nie wiesz jak sie kitra niewygodne rzeczy? haha :D

Ja mam termin wg owu na 1.10 ale nie chce zakladac watku:p

haha, wcale sie nie dziwie, tez bym nie chciala :D

Ja mam teraz dopieor od czasu do czasu taki lekki ból ni to jak na @ ni to jak na sraczke :-D

Padne tu kiedys z wami normalnie.... :D

o tym nie słyszałam. każdy lekarz mówi coś innego
emoji2.png

dziewczyny kiedys pisały ,ze sperma wywołuje jakby mikroskurcze? cos w ten desen i to podobno wlasnie niebezpieczne jest przy zagniezdzaniu i w pierwszych chwilach ciązy. Jak cos pokićkałam to mnie poprawcie :D

Ja ogolnie przed @ jestem sucha jak pieprz, ale od kilku cykl wrecz przeciwnie... Przy 3 takim cyklu przestałam sie sugerować tym cholernym, mlecznym śluzem :confused2:

Ale generalnie to podobno dobry znak jakby co :D
Ja nie mam śluz ale tak mokro jakoś się czuję i jak by zaraz miała przyjść @ tak od tygodnia mam

doskonale cię rozumiem mamy podobnie. Nie kiedy to się nie chce.

właśnie chodzi o to, że wcześniej kochaliśmy się codziennie (ale z zabezpieczeniem), a to podobno wcale nie ułatwia prokreacji, dlatego teraz zrobimy sobie przerwy jednodniowe :) nie mamy ciężkich prac, ani nie pracujemy na zmiany, więc dla nas to nie problem :)

reklama
Do góry