reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
kochana w środę to przecież było za wcześnie. Ale jeśli chcesz czekać to będę mocno trzymać kciuki za Ciebie[emoji110] [emoji110]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję kochana my to od kiedy mi się @skończyła co drugi dzień bo nie jestem pewna dnia owulki więc było gdzieś do 14 stycznia i teraz w poniedziałek i przerwa

Lavin, basia trzymam kciuki :)
powiem Wam że jak się męża nie będzie cisnęło (przynajmniej u mnie) to za mało tego seksu będzie
u mnie dziś 7 dc wczoraj mówie do mojego że może cos zadziałamy a on na to że zmęczony w tyg to on zawsze zmeczony dopiero sobota niedziela ma zachciewajki tak to my dzidziusia nie spłodzimy...
musze go jakoś zachęcać.
ale tez zmuszanie nie ma sensu.
wgl dziś w nocy spaliła nam się mikrofalówka nie wiem ile ona działałą rano w domu pełno dy,my jakos sama się włączyła,...
dobrze ze się nie zaczadziliśmy...
a tak poza tym to łapie troche doła bo bratowa rodzi w marcu-ja tez miałam termin na marzec oraz szwagierka rodzi w lipcu tez miałam rodzic w lipcu masakra jakaś
Tule kotek ... życie jest niesprawiedliwe ale na Ciebie tez przyjdzie kolej zobaczysz [emoji4] ... trzymam kciuki [emoji110]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

w majty schowaj, co ty, nie wiesz jak sie kitra niewygodne rzeczy? haha :D

haha, wcale sie nie dziwie, tez bym nie chciala :D

Padne tu kiedys z wami normalnie.... :D

dziewczyny kiedys pisały ,ze sperma wywołuje jakby mikroskurcze? cos w ten desen i to podobno wlasnie niebezpieczne jest przy zagniezdzaniu i w pierwszych chwilach ciązy. Jak cos pokićkałam to mnie poprawcie :D
W pierwszej ciąży seks był w dniu albo bardzo blisko zagnieżdżenia zarodka...myślałam że to obtarcie po seksie albo wczesniejsza @ a to była implantacja zarodka. W niczym ten seks nie przeszkodził. Kurde nie można całego życia podporządkować staraniom...ja jak głupia wczoraj z bólem głowy bo nikt nie miał paracetamolu a ibupromu się bałam bo jak głupia myślę że może jednak...że jak coś to właśnie może być Implantacja...bosze jaki człowiek durny...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
A gdzie pracujesz? :-)

Ja wczoraj rozmawiałam z moją mamą o szkole młodego, bo od września idzie i mowię do niej, że pewnie będą mieli zmiany i na świetlice muszę go zapisać, a ona tak patrzy na mnie jak na głupią, że dziecko na świetlice chce zapisać, bo przecież mało kto na świetlicy siedzi :| takie mało kto, że większość dzieci, bo rodzice pracują, a ona myśli, że jak pójdzie na świetlice, to chyba życie mu się załamie, bo ja nie chodziłam. A Wy co sądzicie na ten temat? Czy Wasze dzieciaki chodzą/chodziły na świetlice w szkole??

qdkkx1hpzei65q7s.png
Lanvin zgadzam się z Tobą takie czasy, że oboje rodziców pracuje i dzieci zostają na świetlicy. Mój bardzo lubi tam być ... tak bardzo, że raz nie poszedł na pierwszą lekcje bo się na swietlicy zasiedzial [emoji3]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Co do częstości seksu są różne teorie...co 2 co 3 codziennie...tylko do owu albo cały miesiąc...ech żeby człowiek mógł zapomnieć o tym i po prostu się bzykać[emoji6] przed 1 ciążą jakoś tak po prostu się kochalismy bez wyliczeń czy to te dni czy nie...ale wtedy też inna praca nie było dziecka to i czasu i ochoty więcej...no i człowiek młodszy...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

4500 sama procedura, punkcja, a do tego leki ktore mogą kosztować i 3000zl. Tego jeszcze nie wiem.

Paraplu, wg mnie możesz miec zrosty po czyszczeniu. Zrosty bolą w trakcie stosunku. Ja biore na zrosty czopki Distreptaza lub Biostrepta. Zasugeruj ginowi w Polsce zeby ci wypisa receptę. Jest naprawde różnica w przytulankach jak stosuje a jak nie stosuje. Poza tym zrosty mogę utrudnić zagnieżdżanie.

Musi tylko jesli chcesz miec za darmo. Ale zawsze możesz po prostu pójść do punktu pobrań i zażyczyć sobie betę prywatnie = odpłatnie. Ja tak robię w Medicover.

Gratulacje!!!

U mnie na monitoringu - endo piękne ok 10mm, 2 pecherzyki w prawym jajniku, 18mm i 12mm. Owu z większego w okolicach niedzieli. Takze w weekend działamy.
A jak zrobimy wszystkie badania z listy to umawiamy wizyte w Krakowie i działamy z in vitro. Takze teraz tylko skompletować badania :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Oby IV nie było konieczne ;), kciuki za weekend xacisniete ;)

reklama
Do góry