Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie tak samo, zwłaszcza że @ się jeden dzień spoznila. Ale nie miałam testu to i nie zmarnowalam, a u ciebie już jest @? Przecież nie ma. To może akuratMnie tez....
Poza tym cos mnie muli i ćmi brzuch, wiec chyba nie ma sensu testu kupowac... niby cykl odpuszczony, ale po tych złotych strzałach nadzieja z tyłu głowy była
Jest super gratulacje !!! [emoji1]
W pierwszej ciąży seks był w dniu albo bardzo blisko zagnieżdżenia zarodka...myślałam że to obtarcie po seksie albo wczesniejsza @ a to była implantacja zarodka. W niczym ten seks nie przeszkodził. Kurde nie można całego życia podporządkować staraniom...ja jak głupia wczoraj z bólem głowy bo nikt nie miał paracetamolu a ibupromu się bałam bo jak głupia myślę że może jednak...że jak coś to właśnie może być Implantacja...bosze jaki człowiek durny...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Miała...niestety biochemicznadziewczyny możecie mi powiedzieć co się ze siwa dzieje? ona miała też 2 kreski?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak,ale @ przyszła. Ja właśnie młodego odebrałam z przedszkola. Płacze tak go gardło boli (, i kaszel paskudny. Wieczorem do lekarza bo jak go bardziej w weekend rozłoży to nie będę szukała pediatry.dziewczyny możecie mi powiedzieć co się ze siwa dzieje? ona miała też 2 kreski?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
tak mi przykro[emoji19] nie wiedziałam.Miała...niestety biochemiczna