reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Mnie tez....
Poza tym cos mnie muli i ćmi brzuch, wiec chyba nie ma sensu testu kupowac... niby cykl odpuszczony, ale po tych złotych strzałach nadzieja z tyłu głowy była :p
U mnie tak samo, zwłaszcza że @ się jeden dzień spoznila. Ale nie miałam testu to i nie zmarnowalam, a u ciebie już jest @? Przecież nie ma. To może akurat ;)

Nie wytrzymałam i zrobiłam same zobaczcie
1484905650-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Jest super gratulacje !!! [emoji1]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

W pierwszej ciąży seks był w dniu albo bardzo blisko zagnieżdżenia zarodka...myślałam że to obtarcie po seksie albo wczesniejsza @ a to była implantacja zarodka. W niczym ten seks nie przeszkodził. Kurde nie można całego życia podporządkować staraniom...ja jak głupia wczoraj z bólem głowy bo nikt nie miał paracetamolu a ibupromu się bałam bo jak głupia myślę że może jednak...że jak coś to właśnie może być Implantacja...bosze jaki człowiek durny...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Przeciez to nie jest reguła. mowie jak jest, to ją po prostu fakty medyczne i tyle. na jedną nie zadziała, na druga tak bo organizm/zarodek bardziej wrazliwy. to nie jest podporządkowanie wszystkiego staraniom, tylko zwykła ostroznosc, dziewczyny sie tu starają naście cykli i wszystko ma znaczenie, jesli pomoc ma abstynencja, to tak trzeba robic. Swoją droga, ciekawe czemu lekarze zalecają seks przy przyśpieszyc poród? Oksy to jedno, ale sperma ma enzym powodujący skurcze i rozwieranie szyjki...
@mfifi04 , miała, ale dostała @ ...

U mnie zadko się spóźnia @ Góra dwa dni więc w poniedziałek powinno być jasne. W listopadzie to przyszła nawet tydzień wcześniej. Zostało czekać i myśleć. Właśnie co z Siwa?

U nas dzisiaj całkiem ciepło,słonecznie i ogólnie fajnie, poszliśmy z młodym na zakupy i mały spacer,a młoda od razu po przyjściu ze szkoły od razu zostawiła plecak i poleciała na dwór się bawić. :tak:
Na obiad dzisiaj nie mamy weny, będzie mrożona pizza i/lub frytki z paluszkami rybnymi...W tyłku mam,nie chce mi się dziś nic wymyślać.:no2:
I z zachwytem przyjęłam do wiadomości,że moje dzieci lubią kiwi. :-D:-D Sara przekonywała się ładnych parę lat,ale się udało,a młody...no on generalnie wszystko je. :-) :) Po tatusiu,wiecznie głodny; a z kolei córka,to taki niejadek jak ja. Mój P. wczoraj późnym wieczorkiem zrobił dla nas pyszną jajecznicę, no mnóstwo farszu,pieczareczki,stał nad tym długo....zasiedliśmy do stołu (i do filmu :-) :)),po czym słyszę "tup,tup,tup"....Tak,moje 1,5 roczne dziecko z odległości końca mieszkania i przymkniętych drzwi jakimś trzydziestym zmysłem wyczuło,że jemy i natychmiast przyleciało.:szok::szok: A było po 23:00....No i w efekcie jadłam zimną jajecznicę,ale byłam tak na nią napalona,że najpierw chciałam zjeść,a potem do spania z młodym.
Pojutrze będzie 10 dc,chyba zacznę testy owu robić.. I dzisiaj ciągnę starego do wyra,koniec wymówek!!!! :-D:-D

reklama
Do góry