reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Cześć laseczki. Dziś zaczynają mi się dni płodne także działamy od wieczora i tak co dwa dni aż do owulacji. Po owulacji warto kontynuować co drug dzień, czy polecacie codziennie? Będzie to nasze drugie podejście ;) ostatnio się nie udało, ale też i przez to pewnie, że owulację minęliśmy. Było dzień przed i dzień po. Teraz spróbujemy utrafić. Mam nadzieję, że za niedługo pochwalę się dwoma kreskami, a jak tylko trochę "podrosnę" to poinformuję najbliższych, którzy już od pewnego czasu podpytują czy się staramy :)

Pewnie i wcześnie, może jeszcze coś wyjdzie. Ale jakoś nie wydaje mi się. Bardzo się to dłuży, szczególnie teraz jak wylądowałam plackiem w łóżku. ;P trzeba się uzbroić w cierpliwość, bo nie wiadomo jak długa droga nas czeka.

Ja mam dwa dni po Tobie kochana datę @ a tobie już coś tam widać a mi nic. może faktycznie zaczekam. Gratki

Kochana, mi w dniu spodziewanej @ wyszedł zaledwie cień cienia cienia....

f2w3rjjgpsehityp.png

Cześć laseczki. Dziś zaczynają mi się dni płodne także działamy od wieczora i tak co dwa dni aż do owulacji. Po owulacji warto kontynuować co drug dzień, czy polecacie codziennie? Będzie to nasze drugie podejście ;) ostatnio się nie udało, ale też i przez to pewnie, że owulację minęliśmy. Było dzień przed i dzień po. Teraz spróbujemy utrafić. Mam nadzieję, że za niedługo pochwalę się dwoma kreskami, a jak tylko trochę "podrosnę" to poinformuję najbliższych, którzy już od pewnego czasu podpytują czy się staramy :)
moj gin mi powiedział że cały miesiąc co 2 dni najlepiej. Powodzenia w staraniach

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry