reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Któraś pytała o pre-test, dla mnie to najgorsze testy chyba, i quixx niestety też... pokazały mi raz kreski (nawet inne dziewczyny na grupie pcos widziały) a beta z następnego dnia o.2 byłam załamana...
Także na wszelki wypadek jak można to wybieram inne :D pre-test już 2 razy mi psikusa zrobił :p
Mnie żaden nawet psikusa nie chce zrobić :(
Szparki ;) czy torbiele całkiem blokują możliwość zapłodnienia? Może Ty mądra kobieto coś wiesz?

reklama
4500 sama procedura, punkcja, a do tego leki ktore mogą kosztować i 3000zl. Tego jeszcze nie wiem.

Paraplu, wg mnie możesz miec zrosty po czyszczeniu. Zrosty bolą w trakcie stosunku. Ja biore na zrosty czopki Distreptaza lub Biostrepta. Zasugeruj ginowi w Polsce zeby ci wypisa receptę. Jest naprawde różnica w przytulankach jak stosuje a jak nie stosuje. Poza tym zrosty mogę utrudnić zagnieżdżanie.

Musi tylko jesli chcesz miec za darmo. Ale zawsze możesz po prostu pójść do punktu pobrań i zażyczyć sobie betę prywatnie = odpłatnie. Ja tak robię w Medicover.

Gratulacje!!!

U mnie na monitoringu - endo piękne ok 10mm, 2 pecherzyki w prawym jajniku, 18mm i 12mm. Owu z większego w okolicach niedzieli. Takze w weekend działamy.
A jak zrobimy wszystkie badania z listy to umawiamy wizyte w Krakowie i działamy z in vitro. Takze teraz tylko skompletować badania :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
czas na działania[emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

A w jakim sensie bół brzucha? Taki jak przed @, kłujący ból jajników? :>
Mnie też ostatnio bolał brzuch, pisałam Wam, ale przeszło i teraz nic... Ciekawa jestem co ten test pokaże. Mam nadzieję, że wątek pazdziernikówek założymy [emoji1]

qdkkx1hpzei65q7s.png

Mnie też ostatnio bolał brzuch, pisałam Wam, ale przeszło i teraz nic... Ciekawa jestem co ten test pokaże. Mam nadzieję, że wątek pazdziernikówek założymy [emoji1]

qdkkx1hpzei65q7s.png
jak narazie mnie brzuch nie boli. Mam nadzieję że w poniedziałek się potwierdza moje 2 kreski

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

qdkkx1hpzei65q7s.png

A z tym bólem brzucha to też nie wiadomo jak go intepretować. Może zwiastoać i @ i ciąże... Mnie np zaczynają ćmić jajniki i cycochy dokładnie jak na @, więc jutro rano mogę mieć niemiłą niespodziankę :p

@Lanvin: Kiedy ten test w końcu? No kiedy? Kiedy? Kiedy? Kiedy? A daleko jeszcze? Daleko czzzzy nieee? :D

Mnie żaden nawet psikusa nie chce zrobić :(
Szparki ;) czy torbiele całkiem blokują możliwość zapłodnienia? Może Ty mądra kobieto coś wiesz?
Wiesz co beeznadziejnie tak mieć nadzieję a potem zaraz spaść ze 100m trzaskajac głową w beton! :)

Nie kochana, oczywiście, że nie! ;) tylko jak się zajdzie przy torbielu to trzeba monitorować częściej wielkość itd.

A z tym bólem brzucha to też nie wiadomo jak go intepretować. Może zwiastoać i @ i ciąże... Mnie np zaczynają ćmić jajniki i cycochy dokładnie jak na @, więc jutro rano mogę mieć niemiłą niespodziankę[emoji14]
@Lanvin: Kiedy ten test w końcu? No kiedy? Kiedy? Kiedy? Kiedy? A daleko jeszcze? Daleko czzzzy nieee? :D
Jak wrócę do domu, bo nie mam jak przy szefie, trochę chamsko jak w pracy z testem do toalety wyjdę [emoji1]

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Do góry