reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A, niech stracę. Sikajmy! [emoji1] a czemu nie rano?

qdkkx1hpzei65q7s.png

Szczerze? Nie chce w pracy mieć zawalonego humoru [emoji23] tak przynajmniej będę się łudzić przez te 8h że może coś wyjdzie[emoji12] a tak zrobię po pracy na spokojnie i jak znowu nic z tego to po weekendzie mi smutki przejdą [emoji12] Ty masz wiele objawów wskazujących na ciąże a ja praktycznie nic [emoji27]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A swoją to ciekawe, że chłopy jak przychodzą nasze dni płodne nie mają ochoty :/ przecież zgodnie z prawami natury wtedy najbardziej powinni "wyczuwać" seksualne fluidki :/ no chyba, że po prostu gdzieś z tyłu głowy włącza im się stres w temacie "robimi dzidzi" ^_^

Ja też ^_^ Zaczynam dzień śniadaniem i mocną kawą :)

I takie zmiany bardzo często wystarczą, żeby dostarczyć organizmowi wartości odżywczych i lepiej się poczuć :) Tu wcale nie chodzi o jakieś rewolucjie ;) no chyba że ktoś jadan tylko fast foods :p

To może wtedy pomyślisz o jakieś ćwiczeniach dla ciężarówek? :>
w przypadku mojego męża to raczej kwestia stresu i ilości nauki. Ma 5 egzaminów w ciągu 1 tygodnia i jeden zaległy z zeszłego semestru... więc stres go zżera i jest niedysponowany... a tak normalnie to mógłby swobodnie posłużyć kilku staraczkom;)

Moje piersi zaraz eksplodują! Już dawno mnie tak nie bolały, robią się jak kamienie, jak to nie jest objaw ciążowy, to już w żadne w kolejnym cyklu nie uwierzę :p

PS. Czy ktoś przyłącza się do kawki? :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
no ja... 3 dzisiaj już... moje ciśnienie jeszcze z łóżka nie wstało

Moje piersi zaraz eksplodują! Już dawno mnie tak nie bolały, robią się jak kamienie, jak to nie jest objaw ciążowy, to już w żadne w kolejnym cyklu nie uwierzę :p

PS. Czy ktoś przyłącza się do kawki? :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
Poczekaj na mnie tylko z przychodni wrócę :-D mam zlecone TSH do badania bo tarczyce chora miałam i skontaktuje się ze mną położna na 1 wizytę :)

no to ja się przyłączam tylko ja w biegu z odkurzaczem będę piła. mam nadzieję że to ci nie przeszkadza?:D;)
Haha, nie, możesz biegać, nie krępuj się :-D

Też tak macie, że jak jesteście w pracy do południa to moglybyście sprzątać w domu, ćwiczyć itp, a jak wracacie do domu, to jednak Wam się nie chce? Jak Judyta napisałaś o odkurzaniu, to uznałam, że w sumie też bym posprzatala, albo właśnie na fitness poszła, nagle mam tyle energii... Szkoda, że ona minie jak wrócę z pracy :p

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
No pewnie :) Chciałabym te różowe sukieneczki kupować :)
Ja też [emoji173] jak idę do pepco, to dział dla chłopców jest mikroskopijny, a dla dziewczynek jest mnoooostwo pięknych rzeczy, nic tylko bym kupowała :-)

Szczerze? Nie chce w pracy mieć zawalonego humoru [emoji23] tak przynajmniej będę się łudzić przez te 8h że może coś wyjdzie[emoji12] a tak zrobię po pracy na spokojnie i jak znowu nic z tego to po weekendzie mi smutki przejdą [emoji12] Ty masz wiele objawów wskazujących na ciąże a ja praktycznie nic [emoji27]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Owszem, ale w poprzednim cyklu też tak było, prócz tych piersi, nawet myślałam, że mam plamienie implantacyjne i nic z tego. Poza tym chyba Ania@ nie miała żadnych objawów, @Ania@ odezwalabys się czasem!

qdkkx1hpzei65q7s.png

Do góry