ketsurui
Fanka BB :)
No pewnieto witaj w klubieczyli też o trzecie się starasz?i też pewnie celujesz w dziewczynkę?
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No pewnieto witaj w klubieczyli też o trzecie się starasz?i też pewnie celujesz w dziewczynkę?
![]()
A, niech stracę. Sikajmy! [emoji1] a czemu nie rano?
![]()
nooo ja też o tym marzę!!oby nam to dane byłoNo pewnieChciałabym te różowe sukieneczki kupować
![]()
w przypadku mojego męża to raczej kwestia stresu i ilości nauki. Ma 5 egzaminów w ciągu 1 tygodnia i jeden zaległy z zeszłego semestru... więc stres go zżera i jest niedysponowany... a tak normalnie to mógłby swobodnie posłużyć kilku staraczkomA swoją to ciekawe, że chłopy jak przychodzą nasze dni płodne nie mają ochoty :/ przecież zgodnie z prawami natury wtedy najbardziej powinni "wyczuwać" seksualne fluidki :/ no chyba, że po prostu gdzieś z tyłu głowy włącza im się stres w temacie "robimi dzidzi" ^_^
Ja też ^_^ Zaczynam dzień śniadaniem i mocną kawą
I takie zmiany bardzo często wystarczą, żeby dostarczyć organizmowi wartości odżywczych i lepiej się poczućTu wcale nie chodzi o jakieś rewolucjie
no chyba że ktoś jadan tylko fast foods
To może wtedy pomyślisz o jakieś ćwiczeniach dla ciężarówek? :>
no ja... 3 dzisiaj już... moje ciśnienie jeszcze z łóżka nie wstałoMoje piersi zaraz eksplodują! Już dawno mnie tak nie bolały, robią się jak kamienie, jak to nie jest objaw ciążowy, to już w żadne w kolejnym cyklu nie uwierzę
PS. Czy ktoś przyłącza się do kawki? :-)
![]()
Poczekaj na mnie tylko z przychodni wrócęMoje piersi zaraz eksplodują! Już dawno mnie tak nie bolały, robią się jak kamienie, jak to nie jest objaw ciążowy, to już w żadne w kolejnym cyklu nie uwierzę
PS. Czy ktoś przyłącza się do kawki? :-)
![]()
Haha, nie, możesz biegać, nie krępuj sięno to ja się przyłączam tylko ja w biegu z odkurzaczem będę piła. mam nadzieję że to ci nie przeszkadza?![]()
Ja też [emoji173] jak idę do pepco, to dział dla chłopców jest mikroskopijny, a dla dziewczynek jest mnoooostwo pięknych rzeczy, nic tylko bym kupowała :-)No pewnieChciałabym te różowe sukieneczki kupować
![]()
Owszem, ale w poprzednim cyklu też tak było, prócz tych piersi, nawet myślałam, że mam plamienie implantacyjne i nic z tego. Poza tym chyba Ania@ nie miała żadnych objawów, @Ania@ odezwalabys się czasem!Szczerze? Nie chce w pracy mieć zawalonego humoru [emoji23] tak przynajmniej będę się łudzić przez te 8h że może coś wyjdzie[emoji12] a tak zrobię po pracy na spokojnie i jak znowu nic z tego to po weekendzie mi smutki przejdą [emoji12] Ty masz wiele objawów wskazujących na ciąże a ja praktycznie nic [emoji27]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom