reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A ile ci placili kochana i na jak dlugo? I kiedy to było? Bo tu do 4 tyg mozna być na zwolnieniu i płacą ci tylko jakieś 80f na tydzień.
Na zwolnieniu byłam aż do porodu, nie wróciłam do pracy a że pracowałam i tak tylko na pół etatu to kasa wyszła ta sama. Na macierzyńskim zjechalam już do Polski i tu ofbieralam funty.
Ale tak jak piszesz, było to 8 lat temu. Być może się zmieniło, do Anglii już nigdy nie wróciłam. [emoji3]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No u mnie pierwszy cień cienia wyszedł dopiero po terminie [emoji5]

Ale ty robiłaś chyba tymi testami z Allegro i one sa słabe dlatego po terminie wyszedł cien. A przed terminem tez robiłaś testy czy pierwszy dopiero w terminie/po terminie?

U mnie tez biel, dzisiaj 11dpo i tez uważam ze jakby cos było to juz by wyszło, bo robię czułym testem Doz. Jedynie nadzieje daje szyjka bo poszła troche wyżej.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Lanvin, a jak u ciebie???

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

M2b i gabrika niby zaskakujące ale wiecie że ja miałam a ja nigdy nie miewam pryszczy wiec może chodzi o hormony.

Co do płci dziecka mnie jest obojętne naprawdę chce tylko żeby ze mną zostało :((( boje sie

anik jak test zrobiłaś znów?

Aleksandrax jeju już 17 tc ! Dobrze ze z synkiem lepiej. U nas pneumokoki panują :/

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie bój się, wszystko będzie dobrze. Naprawdę.

Hej dziewczyny, mam do was pytanko, czy któraś po zajściu w ciążę miała intensywne upławy? Staraliśmy się w sylwestra po raz pierwszy, a ja od trzech dni zmieniam wkładkę praktycznie non stop. Nie mam innych objawów. Dodam, że nie mam jednego jajowodu, który został usunięty w wyniku operacji. Za tydzień mam mieć @ i zastanawiam się czy moje objawy mogę traktować jako zwiastun :)

Hej dziewczyny, mam do was pytanko, czy któraś po zajściu w ciążę miała intensywne upławy? Staraliśmy się w sylwestra po raz pierwszy, a ja od trzech dni zmieniam wkładkę praktycznie non stop. Nie mam innych objawów. Dodam, że nie mam jednego jajowodu, który został usunięty w wyniku operacji. Za tydzień mam mieć @ i zastanawiam się czy moje objawy mogę traktować jako zwiastun :)
Życzę serdecznie, ale u każdej jest inaczej - u jednej sucho, u drugiej zalew...
Zresztą na objawy za wcześnie. Może jakaś infekcja?

Lanvin i jak? Trzymam kciuki.
U mnie kolejny brak @ Siknelam i nadal biel :sad: Nie wiem co myśleć.
Test po południu, bo mówiłam wczoraj, że jeszcze go nie kupiłam :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Tak ja miałam...tak mokro że też wkładki musiałam nosić..tak z tydzień przed @się zaczęło..i @się już nie pojawiła..

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry