reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A ile ci placili kochana i na jak dlugo? I kiedy to było? Bo tu do 4 tyg mozna być na zwolnieniu i płacą ci tylko jakieś 80f na tydzień.
Na zwolnieniu byłam aż do porodu, nie wróciłam do pracy a że pracowałam i tak tylko na pół etatu to kasa wyszła ta sama. Na macierzyńskim zjechalam już do Polski i tu ofbieralam funty.
Ale tak jak piszesz, było to 8 lat temu. Być może się zmieniło, do Anglii już nigdy nie wróciłam. [emoji3]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No u mnie pierwszy cień cienia wyszedł dopiero po terminie [emoji5]

Ale ty robiłaś chyba tymi testami z Allegro i one sa słabe dlatego po terminie wyszedł cien. A przed terminem tez robiłaś testy czy pierwszy dopiero w terminie/po terminie?

U mnie tez biel, dzisiaj 11dpo i tez uważam ze jakby cos było to juz by wyszło, bo robię czułym testem Doz. Jedynie nadzieje daje szyjka bo poszła troche wyżej.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Lanvin, a jak u ciebie???

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

M2b i gabrika niby zaskakujące ale wiecie że ja miałam a ja nigdy nie miewam pryszczy wiec może chodzi o hormony.

Co do płci dziecka mnie jest obojętne naprawdę chce tylko żeby ze mną zostało :((( boje sie

anik jak test zrobiłaś znów?

Aleksandrax jeju już 17 tc ! Dobrze ze z synkiem lepiej. U nas pneumokoki panują :/

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie bój się, wszystko będzie dobrze. Naprawdę.

Hej dziewczyny, mam do was pytanko, czy któraś po zajściu w ciążę miała intensywne upławy? Staraliśmy się w sylwestra po raz pierwszy, a ja od trzech dni zmieniam wkładkę praktycznie non stop. Nie mam innych objawów. Dodam, że nie mam jednego jajowodu, który został usunięty w wyniku operacji. Za tydzień mam mieć @ i zastanawiam się czy moje objawy mogę traktować jako zwiastun :)

Hej dziewczyny, mam do was pytanko, czy któraś po zajściu w ciążę miała intensywne upławy? Staraliśmy się w sylwestra po raz pierwszy, a ja od trzech dni zmieniam wkładkę praktycznie non stop. Nie mam innych objawów. Dodam, że nie mam jednego jajowodu, który został usunięty w wyniku operacji. Za tydzień mam mieć @ i zastanawiam się czy moje objawy mogę traktować jako zwiastun :)
Życzę serdecznie, ale u każdej jest inaczej - u jednej sucho, u drugiej zalew...
Zresztą na objawy za wcześnie. Może jakaś infekcja?

Lanvin i jak? Trzymam kciuki.
U mnie kolejny brak @ Siknelam i nadal biel :sad: Nie wiem co myśleć.
Test po południu, bo mówiłam wczoraj, że jeszcze go nie kupiłam :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Tak ja miałam...tak mokro że też wkładki musiałam nosić..tak z tydzień przed @się zaczęło..i @się już nie pojawiła..

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry