reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
jeszcze się nie spóźnia. ma być w poniedziałek, ew w środę. ale jakby miało być to by już było
Spokojnie. Nie koniecznie powinno się coś pokazać. Mi zawsze taki cień jak dwa dni temu to wychodził w 27/28dc ale tez nie ciemniala kreska za bardzo. teraz mi tak szybko się pokazal i mam nadzieję że to dobrze wróży. Trzymam kciuki.

Spokojnie. Nie koniecznie powinno się coś pokazać. Mi zawsze taki cień jak dwa dni temu to wychodził w 27/28dc ale tez nie ciemniala kreska za bardzo. teraz mi tak szybko się pokazal i mam nadzieję że to dobrze wróży. Trzymam kciuki.
dzięki, ale to naprawdę mało prawdopodobne - w dwóch poprzednich ciążach kreska pojawiała się kilka dni przed terminem i to po południu, więc... ale spoko - nie ma dramatu - od następnego cyklu clo, liczę, że coś da.

dzięki, ale to naprawdę mało prawdopodobne - w dwóch poprzednich ciążach kreska pojawiała się kilka dni przed terminem i to po południu, więc... ale spoko - nie ma dramatu - od następnego cyklu clo, liczę, że coś da.
Magoo, czy dobrze kojarzę że masz torbielka na jajniku?

Jeszcze ma szansę się pokazać. Niektórym dziewczyna dopiero w dniu @ cień się pokazuje. Mi się teraz pokazał ale i tak na sukces nie liczę. W poniedziałek powtórzę test jak nie będzie mocniejsza kreska to znaczy że nic z tego! Powoli się już przyzwyczajam do tego.

Hej dziewczyny chwile mnie nie byloale pamiętam o was i czytam w miarę regularnie.dużo się u mnie działo ale dziś punktualnie przyszedł okres:angry:to moj 5 cykl starań następny okres 03.02.może wkoncu sie uda.gratuluję tym którym się udało!!trzymam kciuki za resztę:)mam nadzieję ze już będę regularnie się udzielać.buzki
Jeśli mi nie wyszło też zacznę 5 cykl [emoji3] narazie czekam narzultaty staranek z 12 dc [emoji1] @ ma być w piątek

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
M2b i gabrika niby zaskakujące ale wiecie że ja miałam a ja nigdy nie miewam pryszczy wiec może chodzi o hormony.

Co do płci dziecka mnie jest obojętne naprawdę chce tylko żeby ze mną zostało :((( boje sie

anik jak test zrobiłaś znów?

Aleksandrax jeju już 17 tc ! Dobrze ze z synkiem lepiej. U nas pneumokoki panują :/

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry