reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
[emoji23] [emoji23] [emoji23]
Faktycznie 13, ale ze mnie inżynier z koziej d...., do 13 nie potrafię policzyć, no wstyd [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Nie żebym ci liczyła czy cos [emoji23][emoji23] ale sama zgłupiałam i zaczęłam liczyć który to u mnie dzień w końcu [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja za to wolałabym chociaż dzień plamic i się przygotować. Bo u mnie jak chluśnie to niewiadomo czy tamowac czy wiadro podstawiac [emoji23] w gimnazjum miałam przerypane jak nie dopilnowalam terminu [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Loo kurde współczuje ... u mnie tak zaczyna sie i 2dni góra jest trochę tego, a pózniej juz zero praktycznie, wiec ok ;-)
Ale z bólem gorzej mam :p chodzić nie mogę wtedy :-D

Cześć dziewczyny:-)
Dołączam do was też się będę starać intensywnie
Mam nadzieję że ten rok będzie szczęśliwy:-)
Bo 2016 był okropny straciłam ciążę :-(
O którą bardzo. Długo się starałam

Dziewczyny mam pytanie może głupie ale wczoraj 9 DC byłam gina i mówiła ze widzi pęcherzyk i za dwa max dni peknie i żeby działać a i mam brać dupka od 11. 01 i chyba jej nie zrozumialam bo mówiła żeby brać 10 dni a jak nie dostane @ to cały czas to po 10 dniach @ przyjdzie czy zrobić przerwę do planowanej @

To masz podobnie z tymi pęcherzykami jak u mnie .. ja w zeszłym miesiacu byłam i w 9dc pęcherzyk miał 19mm i lekarz mówił, ze od 2-3 pęknie, ale dupka mi nie przepisał i w sumie nie wiem czy dobrze czy złe bo to był cykl stracony

Basia, no ja to jakaś lewa jestem, jeszcze zamęt zasiałam [emoji23]

Marc, ja z bólem to łolaboga. Zdarza się ze nic nie czuje, ale zazwyczaj nie mogę chodzić bo bolą mnie stawy w stopach, bez sensu [emoji1]

Lena, witaj! Współczuję straty [emoji17] Ale będzie tylko lepiej, u nas ostatnio tak pozytywnie że na pewno się zarazisz! Życzę ci żebyś zbyt długo u nas nie pobalowala [emoji4]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Basia, no ja to jakaś lewa jestem, jeszcze zamęt zasiałam [emoji23]

Marc, ja z bólem to łolaboga. Zdarza się ze nic nie czuje, ale zazwyczaj nie mogę chodzić bo bolą mnie stawy w stopach, bez sensu [emoji1]

Lena, witaj! Współczuję straty [emoji17] Ale będzie tylko lepiej, u nas ostatnio tak pozytywnie że na pewno się zarazisz! Życzę ci żebyś zbyt długo u nas nie pobalowala [emoji4]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Mnie pachwiny i kuleje na nogę :p tez ze mną jest cis nie tak :-D

Ej moze ja tez powinnam sobie załatwić tego słynnego dupka? Nic lekarz ni nie mówił o tym... ale skąd receptę wziąć hmmm do niego póki co nie mam potrzeby bo wizyta wyrwie mnie z butów

reklama
Marc u mnie tez ok 19 . dupka mi dała niby ze ułatwi to zagniezdzenie. W listopadzie miałam wymarzone dwie krechy i na drugi dzień @ może dlatego dala.

Do góry