reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Przeglądam broszurki które dostałam w teczce od lekarza i nie moge przestać sie smiac[emoji85][emoji87]
patrzcie co zawiera m.in[emoji23][emoji23]
5a9d49e34f37a3c53ac12ece0c187805.jpg

mieszkam w bardzo liberalnym stanie i mamy maryske legalna od kilku lat ale zeby takie informacje w broszurce dla ciezarnych[emoji33][emoji12][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ciężko Was nadrobić. Ja zalatana przed Świętami a do tego remont w nowym mieszkaniu i jeszcze muszę dzwonić do pracy bo się dopytują czy wracam od 2stycznia... A jak wrócę i się okaże że jestem w ciąży to mnie chyba zabiją... U mnie około 7-8 dni po owu, jeśli była. Temp dziś 36.9 a przez ostatnie dni 36.8. Jak myślicie kiedy test zrobić? Czekać do @ 27.12? W sumie i tak w domu nie mam żadnego...

Dziewczyny ciężko Was nadrobić. Ja zalatana przed Świętami a do tego remont w nowym mieszkaniu i jeszcze muszę dzwonić do pracy bo się dopytują czy wracam od 2stycznia... A jak wrócę i się okaże że jestem w ciąży to mnie chyba zabiją... U mnie około 7-8 dni po owu, jeśli była. Temp dziś 36.9 a przez ostatnie dni 36.8. Jak myślicie kiedy test zrobić? Czekać do @ 27.12? W sumie i tak w domu nie mam żadnego...

Poczekalabym do 26go.. sama zrobilam 4 dni przed terminem @ I doopa, a potem dzien przed I wyszlo.
Powodzenia[emoji1364]

Witam wszystkich. :) Chciałam oświadczyć że w końcu przyszła wredna @!!! :) Tak się cieszę jak z pierwszej miesiaczki po poronieniu. :p Poproszę wpisać do tableki że rozpoczęty drugi cykl starań. :)
Jak wrócę z pracy muszę zadzwonić do gina i zapytać co teraz, ale przypuszczam ze i tak poleci mi zbadać tą prolaktyne.

W tym cyklu pierwszy raz bede działać z testami owu. :)

@siwa84 wiem co czujesz, ehhh... mialam podobna sytuacje w wakacje, siklam do pojemnika żeby zrobić test i tak patrzę że jakiś ciemny ten mocz... ale pomyślałam że z rana to moze dlatego. Test oczwiscie negatyw, a jak sie podtarlam zobaczyłam krew no i zalamka. o_O:p

Cześć dziewczyny,
Ale naprodukowałyście [emoji33]
Ja wczoraj nie pisałam bo miałam nieciekawą sytuację..
Ja @ mam mieć planowo jutro ale pewnie się przesunie bo owu według mnie było 2 dni pózniej.. powiem wam, że się nie nastawiam bo wiem, że były dziewczyny z tyloma objawami a @ przychodziła.. u mnie objawów 0 jedyne co mnie zastanawia to w dzień wyznaczonej implantacji w pracy zabolał mnie prawy jajnik i tak ciągnął przez 10 min, a potem cisza.. było to w poniedziałek.. jak pisałam temperatura do poniedziałku cały czas 36,75 a wczoraj skoczyła do 36, 83, dziś juz 36,9 hmm.. daje mi to iskierkę nadziei, chociaż nie nastawiam się na świąteczny cud [emoji6]
Siwa, przykro mi.. a @ się już rozkręciła? Czy to może tylko plamienie? Test negatywny? [emoji45]
Asica, ja bym poczekała jeszcze do terminu @
Cheebay, ty jeszcze nie śpisz? Która masz godzinę?
Miłego dnia dziewczyny [emoji6]

reklama
Cześć dziewczyny,
Ale naprodukowałyście [emoji33]
Ja wczoraj nie pisałam bo miałam nieciekawą sytuację..
Ja @ mam mieć planowo jutro ale pewnie się przesunie bo owu według mnie było 2 dni pózniej.. powiem wam, że się nie nastawiam bo wiem, że były dziewczyny z tyloma objawami a @ przychodziła.. u mnie objawów 0 jedyne co mnie zastanawia to w dzień wyznaczonej implantacji w pracy zabolał mnie prawy jajnik i tak ciągnął przez 10 min, a potem cisza.. było to w poniedziałek.. jak pisałam temperatura do poniedziałku cały czas 36,75 a wczoraj skoczyła do 36, 83, dziś juz 36,9 hmm.. daje mi to iskierkę nadziei, chociaż nie nastawiam się na świąteczny cud [emoji6]
Siwa, przykro mi.. a @ się już rozkręciła? Czy to może tylko plamienie? Test negatywny? [emoji45]
Asica, ja bym poczekała jeszcze do terminu @
Cheebay, ty jeszcze nie śpisz? Która masz godzinę?
Miłego dnia dziewczyny [emoji6]

No juz po 11, zaraz sie klade[emoji6]
Basiu, a powiedz mi , mialas spadek temperatury w dzien implantacji albo po?
Ja tez objawow nie mialam takich konkretnych zadnych, tyle ze leciutkie plamienie implantacyjne, wtedy spadek tempki, a potem juz w gorze- wcale nie jakos wysoko jednak. Trzymam mocno kciuki za Ciebie[emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Do góry