M2b
Fanka BB :)
Dlatego on na śpiocha nawet nie próbuje :-)Lepiej nie bo jeszcze Ci się przyda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlatego on na śpiocha nawet nie próbuje :-)Lepiej nie bo jeszcze Ci się przyda
Moja mama miała guzka w piersi, była u lekarza, lekarz widział, wyczuł, skierował na biopsje...mama przerażona... za 4 dni przyszła @, guzek sobie poszedł... ostatnio znajoma dzwoniła, że ma guzka w piersi i jest przerazonaa, zapytalam czy jest lrzed @, powiedzia, ze tak, opowiedzialam historie mamy i identycznie...guzek w @ znikł tak ponoc się zdarza przed @ czasamiHej dziewczyny chciałam nadrobić, ale ciągle wyskakuje mi jakiś błąd(, lux widziałam, że w dwupaku czekanie na same święta chyba , Ania nie poddawaj się. Torbiel faktycznie może być po Clo tak pisały dziewczyny, jak czytałam o moich torbielach. Każda, która brała Clo miała jakiegoś , także bez obaw, nie czytaj nic na necie bo się tylko nakrecisz niepotrzebnie, wiem, że to trudne .
Czy któraś zafasolkowala dzisiaj albo wczoraj?? U mnie objawy na @, która ma termin za 3 dni. Zrobił mi się jakiś guzek w cycolu, który widać, jak podnoszenia rękę, ma z 2cm i strasznie boli, jak zapchane kanaliki przy karmieniu, a ja nawet w ciąży nie jestem
O jakiej aferze pisalyscie???
Ania głową do góry ... będzie dobrze zobaczysz ... trzymam mocno kciuki za pozytywne wieści jutro [emoji173]Chyba nic, ale pewnie też nie pękną Jutro porozmawiam z lekarzem i zobaczymy co dalej. Na tą chwilę jestem załamana. Może się uda pozbierać wszystko do kupy...i siebie ogarnąć
Dlatego jeszcze nie panikuje , może tylko troszeczkę, bo zawsze to coś jest niechciane, a już mam torbiel, polip i jeszcze teraz to coś.Moja mama miała guzka w piersi, była u lekarza, lekarz widział, wyczuł, skierował na biopsje...mama przerażona... za 4 dni przyszła @, guzek sobie poszedł... ostatnio znajoma dzwoniła, że ma guzka w piersi i jest przerazonaa, zapytalam czy jest lrzed @, powiedzia, ze tak, opowiedzialam historie mamy i identycznie...guzek w @ znikł tak ponoc się zdarza przed @ czasami
A może w ciąży w okresie przedmiesiaczkowwym też się zdarzają, nie wieem... kciukiDlatego jeszcze nie panikuje , może tylko troszeczkę, bo zawsze to coś jest niechciane, a już mam torbiel, polip i jeszcze teraz to coś.
Ale potwierdzają się moje przypuszczenia, że @ nadciąga
A ja jednak myślę, że twój sposób jest lepszy. Dziecko ma być zwieńczeniem miłości i powstać z przyjemnością a nie pod przymusem. Tylko wiesz jak ma się w głowie bałagan to ciężko coś na to poradzićOjej, współczuję. Ja 32 cykl starań, ale nigdy nie myślałam podczas przytulanek o plemnikach itd. ostatnio wiedziałam, że owu, ale widziałam, że mój zmęczony, więc według planu, niczego nie próbowałam, nie namawialam. Tak sobie obiecałam i nawet jak w środku głowy czułam później, że straciliśmy cykl, to trudno... przytulanie z przyjemności, a niee na siłę podczas owu, tak mi lepiej!
Was oczywiście rozumiem, oby się nam szybko udało