reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej dziewczyny chciałam nadrobić, ale ciągle wyskakuje mi jakiś błąd:((, lux widziałam, że w dwupaku czekanie na same święta chyba :), Ania nie poddawaj się. Torbiel faktycznie może być po Clo tak pisały dziewczyny, jak czytałam o moich torbielach. Każda, która brała Clo miała jakiegoś , także bez obaw, nie czytaj nic na necie bo się tylko nakrecisz niepotrzebnie, wiem, że to trudne ;).

Czy któraś zafasolkowala dzisiaj albo wczoraj?? U mnie objawy na @, która ma termin za 3 dni. Zrobił mi się jakiś guzek w cycolu, który widać, jak podnoszenia rękę, ma z 2cm i strasznie boli, jak zapchane kanaliki przy karmieniu, a ja nawet w ciąży nie jestem :(

O jakiej aferze pisalyscie???
Moja mama miała guzka w piersi, była u lekarza, lekarz widział, wyczuł, skierował na biopsje...mama przerażona... za 4 dni przyszła @, guzek sobie poszedł... ostatnio znajoma dzwoniła, że ma guzka w piersi i jest przerazonaa, zapytalam czy jest lrzed @, powiedzia, ze tak, opowiedzialam historie mamy i identycznie...guzek w @ znikł :D tak ponoc się zdarza przed @ czasami :)

Chyba nic, ale pewnie też nie pękną :( Jutro porozmawiam z lekarzem i zobaczymy co dalej. Na tą chwilę jestem załamana. Może się uda pozbierać wszystko do kupy...i siebie ogarnąć
Ania głową do góry ... będzie dobrze zobaczysz ... trzymam mocno kciuki za pozytywne wieści jutro [emoji173]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Moja mama miała guzka w piersi, była u lekarza, lekarz widział, wyczuł, skierował na biopsje...mama przerażona... za 4 dni przyszła @, guzek sobie poszedł... ostatnio znajoma dzwoniła, że ma guzka w piersi i jest przerazonaa, zapytalam czy jest lrzed @, powiedzia, ze tak, opowiedzialam historie mamy i identycznie...guzek w @ znikł :D tak ponoc się zdarza przed @ czasami :)
Dlatego jeszcze nie panikuje ;), może tylko troszeczkę, bo zawsze to coś jest niechciane, a już mam torbiel, polip i jeszcze teraz to coś.
Ale potwierdzają się moje przypuszczenia, że @ nadciąga

Ojej, współczuję. Ja 32 cykl starań, ale nigdy nie myślałam podczas przytulanek o plemnikach itd. :) ostatnio wiedziałam, że owu, ale widziałam, że mój zmęczony, więc według planu, niczego nie próbowałam, nie namawialam. Tak sobie obiecałam :) i nawet jak w środku głowy czułam później, że straciliśmy cykl, to trudno... przytulanie z przyjemności, a niee na siłę podczas owu, tak mi lepiej! :)
Was oczywiście rozumiem, oby się nam szybko udało :)

Ojej, współczuję. Ja 32 cykl starań, ale nigdy nie myślałam podczas przytulanek o plemnikach itd. :) ostatnio wiedziałam, że owu, ale widziałam, że mój zmęczony, więc według planu, niczego nie próbowałam, nie namawialam. Tak sobie obiecałam :) i nawet jak w środku głowy czułam później, że straciliśmy cykl, to trudno... przytulanie z przyjemności, a niee na siłę podczas owu, tak mi lepiej! :)
Was oczywiście rozumiem, oby się nam szybko udało :)
A ja jednak myślę, że twój sposób jest lepszy. Dziecko ma być zwieńczeniem miłości i powstać z przyjemnością a nie pod przymusem. Tylko wiesz jak ma się w głowie bałagan to ciężko coś na to poradzić :laugh2:

reklama
Dzisiaj w ogóle przyszłam do domu i mówię, że nie chcę jeść, bo mi niedobrze...
A mój " wiesz co, ostatnio kiepsko się czujesz i teraz niedobrze, tam pewnie jakiś alien siedzi..." :D
Nie chciałam mu mówić, że ten alien to cheesburger max który dzisiaj jadłam, bo marudzilby, że jem świństwa zamiast obiad w domu :p

Do góry