reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam wszystkich. :) Chciałam oświadczyć że w końcu przyszła wredna @!!! :) Tak się cieszę jak z pierwszej miesiaczki po poronieniu. :p Poproszę wpisać do tableki że rozpoczęty drugi cykl starań. :)
Jak wrócę z pracy muszę zadzwonić do gina i zapytać co teraz, ale przypuszczam ze i tak poleci mi zbadać tą prolaktyne.

W tym cyklu pierwszy raz bede działać z testami owu. :)

@siwa84 wiem co czujesz, ehhh... mialam podobna sytuacje w wakacje, siklam do pojemnika żeby zrobić test i tak patrzę że jakiś ciemny ten mocz... ale pomyślałam że z rana to moze dlatego. Test oczwiscie negatyw, a jak sie podtarlam zobaczyłam krew no i zalamka. o_O:p

Karolka, powodzenia w nowym cyklu[emoji106]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry [emoji5]

Mam głupie pytanko z rana. Podczas obserwacji ostatnich miesiacach miałam owu raz z jednego raz z drugiego jajnika a dziś mam ból owulacyjny I z tego samego jajnika co mc temu ... czy to jest ok? Nie ma jednak reguły raz lewy raz prawy ?

Siwa ... wtf ... [emoji35] ściskam [emoji17]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

No juz po 11, zaraz sie klade[emoji6]
Basiu, a powiedz mi , mialas spadek temperatury w dzien implantacji albo po?
Ja tez objawow nie mialam takich konkretnych zadnych, tyle ze leciutkie plamienie implantacyjne, wtedy spadek tempki, a potem juz w gorze- wcale nie jakos wysoko jednak. Trzymam mocno kciuki za Ciebie[emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Właśnie nie miałam.. w pon rano 36,75 i tak tez miałam od 4 dni, a wczoraj i dziś wyżej..

Właśnie nie miałam.. w pon rano 36,75 i tak tez miałam od 4 dni, a wczoraj i dziś wyżej..

Czyli teoretycznie po implantacji poszla w gora[emoji848]
Ten spadek jest stwierdzony naukowo, ale tez duzo kobiety go nie ma, naczytalam sie ostatnio na ten temat. Tak samo z plamieniem impl.- zaledwie 25-30% je w ogole zauwaza.

Nie chce nic mowic ale dzis 21 juz u Was, spac mi sie nie chce bom ciekawa co u Windy I Paraplu[emoji848][emoji57]

Kurcze ale się wkurzylam... wstałam sobie i myślę "a sikne se na testa bo w końcu wczoraj kupiłam" i co? Siknelam podcieram się a tam @... nosz kur...

Dzień dobry wszystkim [emoji4]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale znalazła moment na pojawienie [emoji17] a ktoś zapraszał ją? [emoji17]

U mnie objawy jak ta lala, cycki powiększone, czule, sutki swędzą i bolą w kontakcie, mdłości zaraz po ptworzeniu oczu, ciągniecie i pobolewanie podbrzusza, lekko wzdety brzuch. No i zmęczenie, spalabym cała dobę... tylko to na pewno nie ciąża , w zeszłym cyklu też tak miałam, i dupa z tego...
chyba dzisiaj skocze do gina może skierowanie na badania mi da ? Może to hormony świrują? Te mdłości mnie strasznie męczą jak dojdą wymioty to klops... [emoji24]

reklama
Dzień dobry [emoji5]

Mam głupie pytanko z rana. Podczas obserwacji ostatnich miesiacach miałam owu raz z jednego raz z drugiego jajnika a dziś mam ból owulacyjny I z tego samego jajnika co mc temu ... czy to jest ok? Nie ma jednak reguły raz lewy raz prawy ?

Siwa ... wtf ... [emoji35] ściskam [emoji17]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Emsi, ja przeważnie mam owulacje tylko z prawego jajnika...lewy czuje bardzo rzadko..

Do góry