reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@basia89 niestety wygląda mi to na normalną @ Z dwojga złego wolę ją niż plamienia w ciąży bo mam złe doświadczenia także przede mną 9 cs. Ja już się zastanawiam jak ogarniemy starania w Pl u rodziców. Knebel i jazda hehe

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Siwa, nie jesteś sama z tymi staraniami u rodziców bo Paraplu też ostatnio się zastanawiała jak to zrobić żeby nie było słychać [emoji23] dacie radę ! [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@basia89 niestety wygląda mi to na normalną @ Z dwojga złego wolę ją niż plamienia w ciąży bo mam złe doświadczenia także przede mną 9 cs. Ja już się zastanawiam jak ogarniemy starania w Pl u rodziców. Knebel i jazda hehe

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Polecam podłogę :D przynajmniej nic nie skrzypi i nie rypi ;D

U mnie objawy jak ta lala, cycki powiększone, czule, sutki swędzą i bolą w kontakcie, mdłości zaraz po ptworzeniu oczu, ciągniecie i pobolewanie podbrzusza, lekko wzdety brzuch. No i zmęczenie, spalabym cała dobę... tylko to na pewno nie ciąża , w zeszłym cyklu też tak miałam, i dupa z tego...
chyba dzisiaj skocze do gina może skierowanie na badania mi da ? Może to hormony świrują? Te mdłości mnie strasznie męczą jak dojdą wymioty to klops... [emoji24]

Cycki mnie bolą, mam zawroty głowy, mdłości, często jest mi słabo... Niestety to nie ciąża...
Ale czemu u Ciebie ma to nie oznaczać ciąży? :)

Cycki mnie bolą, mam zawroty głowy, mdłości, często jest mi słabo... Niestety to nie ciąża...
Ale czemu u Ciebie ma to nie oznaczać ciąży? :)

W zeszłym cyklu te same objawy sie pojawiły i rak samo szybko, 3dpo to niestety żadna ciąża nie daje objawów. Idę do gina i zobaczymy co powie [emoji20]

Morela, ja w pierwszej ciazy tez brałam dopegyt, ale generalnie prowadziła mnie lekarka w Polsce.

Ta tutaj dzis mi tłumaczyła, ze generalnie starają sie w czasie ciazy dawać jak najmniej lekow, oczywiscie jest spory wybór tych dozwolonych w ale chce spróbować na razie bez ponieważ hormony pracujące w organizmie ciężarnej naturalnie obniżają nadciśnienie tętnicze. Nie wykluczyła jednak ze trzeba bedzie wrócić do lekow. Także pożyjemy zobaczymy[emoji6]
Ja jestem na lekach od 2002r z przerwa na roczne karmienie w 2007, nigdy nie zdiagnozowane dlaczego i skąd mimo kilku diagnostycznych pobytów w szpitalu. Bywało paskudne, 160/100 to ja czasem potrafię mieć po obudzeniu i takiego to nawet nie "czuje".
Wiec jakby sie teraz na chwile unormowalo to sie nie obraze[emoji16]
Wierze, ze bedzie dobrze.

@Emzilka, co ty jakieś mi tu złe przeczucia? Wszystko jest w porzadku, beta jutro bedzie piekna!

Lux, hop hop, myjesz okna?[emoji6]odezwij sie[emoji846]

Windy,Paraplu... nie nadrobiłam wszystkiego, jestem bez szans dzis, jak sprawy NIEnadchodzacej @?
Trzymam kciukiiiii[emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Ja mam tak samo. Byłam w szpitalu, przebadana wszerz i wzdłuż i nic. Niewiadomo skąd to ciśnienie w tak młodym wieku i również go nie czułam. Odczułam gdy nagle kazali brać leki i mi ciśnienie spadło. Wtedy czułam się okropnie bo organizm przyzwyczajony do wysokiego. Niestety w ciąży nadciśnienie jest bardzo niebezpieczne i pierwsza ciążę miałam wywoływaną. Było nadciśnienie, zatrucie ciążowe, bialkomocz i strach czy łożysko jeszcze spełnia swoją funkcję. Więc teraz codziennie mierze i sprawdzam ciśnienie.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

reklama
Do góry