reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny, to mój 14dv jajniki bolały mnie jak na owu ze dwa dni temu, potem dostałam jelitowki i nie wiem czy nie przegapiłam owu, wtedy tez temp mi skoczyła a teraz nic, 36,4-36,8 u mnie te wahania to normalne są testy owu negatywne, nawet cienia nie ma... testować dalej czy odpuścić sobie ?
Kurzy śluz niby jest tylko nic innego nie wskazuje na owu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny..
Wczoraj jedna z Was pisała, że miała dwie kreski, a potem zrobiła test i wyszło, że kreska testowa blednie.. Więc i ja dzisiaj zrobiłam - płytkowy - innej firmy - pink test i moja kreska ledwo, ledwo widoczna... To chyba nie wróży niczego dobrego, przecież powinna ciemnieć. Mam dosłownie blady cień.. Jestem załamana..

reklama
Dziewczyny..
Wczoraj jedna z Was pisała, że miała dwie kreski, a potem zrobiła test i wyszło, że kreska testowa blednie.. Więc i ja dzisiaj zrobiłam - płytkowy - innej firmy - pink test i moja kreska ledwo, ledwo widoczna... To chyba nie wróży niczego dobrego, przecież powinna ciemnieć. Mam dosłownie blady cień.. Jestem załamana..

To jeszcze zależy od czułości testu tak myśle, bo jeśli wcześniejszy miałaś czulszy to mogą wyjść mocniejsze kreski ponieważ mniej hormonu wystarczy bo je wybarwić, drugi mógł byc mniej czuły i kreska wtedy może byc jaśniejsza...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry