Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A może M się do ciebie na śpiochy dobiera hiiiDziewczęta mnie odkąd przejechali ten jajowód to rano mam tak mokro że sobie poradzić że śluzem nie mogę. Zacznę spać z pampersem
Ojojojooooj sie narobilo
Cudowne dwie kreski Emzilka - gratulacje!!!Ojojojooooj sie narobilo
a robiłaś test jakoś ostatnio? lub betę? Słyszałam o przypadkach, gdzie krecha wychodziła dopiero po dwóch tyg, albo wcale i dopiero po bedzie wiadomo było, że ciąża.
A może M się do ciebie na śpiochy dobiera hiii
Dziewczyny..
Wczoraj jedna z Was pisała, że miała dwie kreski, a potem zrobiła test i wyszło, że kreska testowa blednie.. Więc i ja dzisiaj zrobiłam - płytkowy - innej firmy - pink test i moja kreska ledwo, ledwo widoczna... To chyba nie wróży niczego dobrego, przecież powinna ciemnieć. Mam dosłownie blady cień.. Jestem załamana..