Emzilka
Fanka BB :)
Teraz mam powyzej 37 ale mam tak nos zawalony ze masakra...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz mam powyzej 37 ale mam tak nos zawalony ze masakra...
A na jakim poziomie masz temperaturę? Ja nadal 36,7 wiec chyba faktycznie cykl bezowulacyjny..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Basia, od owu cały czas w przedziale 97.5-97.9F. Nie wiem jak to dokładnie w C. Jestem ogólnie niskotemperaturowa, ale myśle ze chodzi o pewien wzór. Czekam z niecierpliwością na poranny wynik[emoji51]
Ejj ja taka mialam ostatnio, nawet i mniej a krecha jest, wiec nic straconego
GRATULUJĘ!Ojojojooooj sie narobilo
Super udało się buziakOjojojooooj sie narobilo
moje gratulacje!!!!Ojojojooooj sie narobilo
Chyba glownym objawem bylo szczypanie w dole brzucha ale nie zawsze i o godz 9 i 15 zaba mi po kichach jezdzila i rechotala :-)Dajesz mi nadzieje [emoji6] a objawy miałaś wcześniej?? Teraz jakieś masz? Ja od dwóch tygodni mam zawalony nos.. non stop ropa eh.. w tym tyg było lepiej to znowu dzisiaj wstałam z katarem.. tylko ja mam ten problem ze nie gorączkuje [emoji53]