reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

a robiłaś test jakoś ostatnio? lub betę? Słyszałam o przypadkach, gdzie krecha wychodziła dopiero po dwóch tyg, albo wcale i dopiero po bedzie wiadomo było, że ciąża.
Robiłam 2 testy, ostatnio gdzieś 4 dni temu i negatywny :( mi sie wydaje ze po prostu coś zemna nie tak bo zaraz po zabiegu moje cykle tez podobnie wyglądały... :( wczoraj siedziałam i się poryczalam bo ostatnio wszystko mam pod górkę... normalnie to w przyszłym tygodniu mogłabym się znów starać gdybym dostała okres o czasie a tak tkwie w zawieszeniu. Chcialam isc do ginekologa ale nie ma wolnych terminów w najblozszym czasie i juz nie wiem co robić...

reklama
To jeszcze zależy od czułości testu tak myśle, bo jeśli wcześniejszy miałaś czulszy to mogą wyjść mocniejsze kreski ponieważ mniej hormonu wystarczy bo je wybarwić, drugi mógł byc mniej czuły i kreska wtedy może byc jaśniejsza...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wiem. W poniedziałek wieczorem robiłam taki o czułości 10 - wyszła blada kreska, potem w środę rano - o czułości 25 - wyszła blada kreska. Oba były firmy Bobo test. Dzisiaj robiłam o czułości 25 - pink test i wyszedł mega bladzioch. Może test trefny, a może już wszystko przesądzone. Już sama nie wiem co robić.:(

Robiłam 2 testy, ostatnio gdzieś 4 dni temu i negatywny :( mi sie wydaje ze po prostu coś zemna nie tak bo zaraz po zabiegu moje cykle tez podobnie wyglądały... :( wczoraj siedziałam i się poryczalam bo ostatnio wszystko mam pod górkę... normalnie to w przyszłym tygodniu mogłabym się znów starać gdybym dostała okres o czasie a tak tkwie w zawieszeniu. Chcialam isc do ginekologa ale nie ma wolnych terminów w najblozszym czasie i juz nie wiem co robić...

No to może pójdź na betę - będziesz na 100% pewna że to nie ciąża. A zdarzały Ci się takie opóźnienia wcześniej? Jakie masz cykle - ile dni?

No to może pójdź na betę - będziesz na 100% pewna że to nie ciąża. A zdarzały Ci się takie opóźnienia wcześniej? Jakie masz cykle - ile dni?
Właśnie doczytałam, że Ci się zdarzały. Nie martw się Karolka - wszystko się poukłada, jesteś młoda i wszystko będzie dobrze. Może bardzo to wszystko przeżywasz i się denerwujesz i dlatego tak organizm reaguje. Wybacz, że zapytam raz jeszcze - czy robiłaś betę? Może jak zobaczysz wynik, to się wyjaśni - albo się ucieszysz, albo przynajmniej odblokujesz? Trzymam kciuki Kochana.

reklama
Do góry