reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No i doopa, K poszedl na spacer z psami a ja rycze :( nie chcialam przy nim.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie załamuj się :) sama mówisz ze jest za wcześnie na testowanie. Moja ciocia urodziła bliźniaki i żaden test nie chciał pokazać ze jest w ciąży [emoji854] poczekaj do terminu planowanej @ wtedy podobno powinno się robić testy
Za wcześnie jeszcze na twoje łzy [emoji253]

reklama
Nie załamuj się :) sama mówisz ze jest za wcześnie na testowanie. Moja ciocia urodziła bliźniaki i żaden test nie chciał pokazać ze jest w ciąży [emoji854] poczekaj do terminu planowanej @ wtedy podobno powinno się robić testy

I tak wiem, ze sie nie udalo. Poprzednim razem jeszcze przed testem wiedzialam, ze jestem w ciazy. Teraz wiem, ze nie jestem.
Czulam klucie i bol jak miesiaczke ale moze przez chorobe fasolce nie udalo sie zagniezdzic.
Ide sie ogarnac bo nie chce aby K mnie widzial w takim stanie bo i jemu zrobi sie przykro.

I tak wiem, ze sie nie udalo. Poprzednim razem jeszcze przed testem wiedzialam, ze jestem w ciazy. Teraz wiem, ze nie jestem.
Czulam klucie i bol jak miesiaczke ale moze przez chorobe fasolce nie udalo sie zagniezdzic.
Ide sie ogarnac bo nie chce aby K mnie widzial w takim stanie bo i jemu zrobi sie przykro.

Jak uważasz, ja bym się nie załamywała za wcześnie bo każda ciąża jest inna i kobiety maja przeróżne doświadczenia. niektóre w 7 mcu są zaskoczone ze są w ciąży [emoji38] kawka w dłoń, główka do góry i poczekaj do terminu [emoji255]

Paraplu, nie załamuj się bo to za wcześnie ! Ile masz do @? Zrób test w dzień spodziewanej @ ! Może te leki które bierzesz jakoś fałszują testy i dlatego jeszcze nic nie widać

U mnie północ, za 6h zobaczymy co z tempka ale coś jest nie halo, nie moge zasnąć, mam tak spięty brzuch. Dziwne to.
Jak temp nie spadła to chyba sikne

Ej, ja ostatnie 3 dni tez spac nie moge, zasypiam koło 3-4 rano... :baffled: bez sensu...

Ojojojooooj sie narobilo

Aaaaa!!!!! Piękne!! gratulacje :D

Zadzwonilam do mego pizdogrzebka

hahahahahahaha :D

Ja wiem. W poniedziałek wieczorem robiłam taki o czułości 10 - wyszła blada kreska, potem w środę rano - o czułości 25 - wyszła blada kreska. Oba były firmy Bobo test. Dzisiaj robiłam o czułości 25 - pink test i wyszedł mega bladzioch. Może test trefny, a może już wszystko przesądzone. Już sama nie wiem co robić.:(

Tymi pink testami to sie czesto nie ma co sugerować, z tego co zauwazylam to najbardziej wadliwe testy ever... pokazują takie cuda ze ło. Zrób betę najlepiej, nie ma sie co bladymi testami załamywac, tym bardziej ze były innej czułośći. :) Cyc do przodu!

Emzilka no przecudowne krechy [emoji7]

U mnie biel vizira, leze w lozku i probuje sie nie poryczec.

Parapluuuu :( ale faktycznie za wczesnie, a ciąza ciązy nie równa przeciez, mozna nie miec zadnych objawow... Nie załamuj sie jeszcze, jeszcze jest sporo czasu :*

A mnie nadal zalewa śluz. :eek:

Ja bardzo często mam owu w 11 - 12dc a cykle 28-29 dni. Także nie ma się co zastanawiać tylko dzialac[emoji12]

1usavcqgt1dml95x.png

Hehe prawda :-D wczoraj działaliśmy i tera jutro. Bo moj ma mąż w pracy :-( wiec z rana znowu :-)
Tylko po tym badaniu coś śluz mam z lekka z krwią, ale delikatnie

@Mikaduchna tak zdarzaly, cykle mam 32/33 dniowe... na betę moglabym isc dopiero w poniedziałek. Myslalam o powtorzeniu testu ale nie wiem czy jest sens :( wydaje mi sie ze po prostu ze hormony wariuja... mega mi smutno bo wszystko co sobie zaplanuje nie wychodzi. Przyjelabym na klate to ze dostalam @ a tak to nie wiem co jest grane...
dziękuję za pocieszenie Kochana :* tak bym chciałabym zeby bylo dobrze

reklama
Emzilka gratuluje! :D ile czasu się staraliście? :)

Przed poronieniem w pierwszym cyklu i po poronieniu tez w pierwszym cyklu wyszlo.

W pon ide na bete, dzis nie nylo praktycznie nic widac... Endometrium jak na ciaze cialko zolte jak na ciaze.. Tyle sie dowiedzialam :) w sylwestra bedzie cos widac

Do góry