reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No i doopa, K poszedl na spacer z psami a ja rycze :( nie chcialam przy nim.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie załamuj się :) sama mówisz ze jest za wcześnie na testowanie. Moja ciocia urodziła bliźniaki i żaden test nie chciał pokazać ze jest w ciąży [emoji854] poczekaj do terminu planowanej @ wtedy podobno powinno się robić testy
Za wcześnie jeszcze na twoje łzy [emoji253]

reklama
Nie załamuj się :) sama mówisz ze jest za wcześnie na testowanie. Moja ciocia urodziła bliźniaki i żaden test nie chciał pokazać ze jest w ciąży [emoji854] poczekaj do terminu planowanej @ wtedy podobno powinno się robić testy

I tak wiem, ze sie nie udalo. Poprzednim razem jeszcze przed testem wiedzialam, ze jestem w ciazy. Teraz wiem, ze nie jestem.
Czulam klucie i bol jak miesiaczke ale moze przez chorobe fasolce nie udalo sie zagniezdzic.
Ide sie ogarnac bo nie chce aby K mnie widzial w takim stanie bo i jemu zrobi sie przykro.

I tak wiem, ze sie nie udalo. Poprzednim razem jeszcze przed testem wiedzialam, ze jestem w ciazy. Teraz wiem, ze nie jestem.
Czulam klucie i bol jak miesiaczke ale moze przez chorobe fasolce nie udalo sie zagniezdzic.
Ide sie ogarnac bo nie chce aby K mnie widzial w takim stanie bo i jemu zrobi sie przykro.

Jak uważasz, ja bym się nie załamywała za wcześnie bo każda ciąża jest inna i kobiety maja przeróżne doświadczenia. niektóre w 7 mcu są zaskoczone ze są w ciąży [emoji38] kawka w dłoń, główka do góry i poczekaj do terminu [emoji255]

Paraplu, nie załamuj się bo to za wcześnie ! Ile masz do @? Zrób test w dzień spodziewanej @ ! Może te leki które bierzesz jakoś fałszują testy i dlatego jeszcze nic nie widać

U mnie północ, za 6h zobaczymy co z tempka ale coś jest nie halo, nie moge zasnąć, mam tak spięty brzuch. Dziwne to.
Jak temp nie spadła to chyba sikne

Ej, ja ostatnie 3 dni tez spac nie moge, zasypiam koło 3-4 rano... :baffled: bez sensu...

Ojojojooooj sie narobilo

Aaaaa!!!!! Piękne!! gratulacje :D

Zadzwonilam do mego pizdogrzebka

hahahahahahaha :D

Ja wiem. W poniedziałek wieczorem robiłam taki o czułości 10 - wyszła blada kreska, potem w środę rano - o czułości 25 - wyszła blada kreska. Oba były firmy Bobo test. Dzisiaj robiłam o czułości 25 - pink test i wyszedł mega bladzioch. Może test trefny, a może już wszystko przesądzone. Już sama nie wiem co robić.:(

Tymi pink testami to sie czesto nie ma co sugerować, z tego co zauwazylam to najbardziej wadliwe testy ever... pokazują takie cuda ze ło. Zrób betę najlepiej, nie ma sie co bladymi testami załamywac, tym bardziej ze były innej czułośći. :) Cyc do przodu!

Emzilka no przecudowne krechy [emoji7]

U mnie biel vizira, leze w lozku i probuje sie nie poryczec.

Parapluuuu :( ale faktycznie za wczesnie, a ciąza ciązy nie równa przeciez, mozna nie miec zadnych objawow... Nie załamuj sie jeszcze, jeszcze jest sporo czasu :*

A mnie nadal zalewa śluz. :eek:

Ja bardzo często mam owu w 11 - 12dc a cykle 28-29 dni. Także nie ma się co zastanawiać tylko dzialac[emoji12]

1usavcqgt1dml95x.png

Hehe prawda :-D wczoraj działaliśmy i tera jutro. Bo moj ma mąż w pracy :-( wiec z rana znowu :-)
Tylko po tym badaniu coś śluz mam z lekka z krwią, ale delikatnie

@Mikaduchna tak zdarzaly, cykle mam 32/33 dniowe... na betę moglabym isc dopiero w poniedziałek. Myslalam o powtorzeniu testu ale nie wiem czy jest sens :( wydaje mi sie ze po prostu ze hormony wariuja... mega mi smutno bo wszystko co sobie zaplanuje nie wychodzi. Przyjelabym na klate to ze dostalam @ a tak to nie wiem co jest grane...
dziękuję za pocieszenie Kochana :* tak bym chciałabym zeby bylo dobrze

reklama
Emzilka gratuluje! :D ile czasu się staraliście? :)

Przed poronieniem w pierwszym cyklu i po poronieniu tez w pierwszym cyklu wyszlo.

W pon ide na bete, dzis nie nylo praktycznie nic widac... Endometrium jak na ciaze cialko zolte jak na ciaze.. Tyle sie dowiedzialam :) w sylwestra bedzie cos widac

Do góry