reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama

Załączniki

• IMG_20161130_145723.png
    IMG_20161130_145723.png
    220,3 KB · Wyświetleń: 108
  • IMG_20161130_145705.png
    IMG_20161130_145705.png
    147,4 KB · Wyświetleń: 114
StorAnia, nie jest źle!!!! Jest nawet całkiem nieźle! Jedyne odstępstwo to prawidlowa budowa ciut za malo procentowo, a ilosciowo to bardzo niewiele ponizej normy!! Ty sie nie masz czym martwic :)
Podaj - jesli jeszcze nie dajesz - mezowi jakies witaminki na plemniory i po sprawie!
aha, jeszcze lepkosc zwiekszona, to moze pic Mucosolvan przed staraniami z tydzien czy dwa, to rozrzedza sluz.

Ja bym sie cieszyla gdyby moj mial takie wyniki :) dla przykladu, moj M ma rucho postepowy 4%, przy normie >32%. A twój aż ponad 50%!!! suepr!

Ale tutaj się dzieję, jak zawsze z resztą :D
Dzisiaj już mam lepszy humor, koleżanka mnie trochę uspokoiła z tym TSH, z resztą ktoś tu też o tym pisał. Ono się czasami waha, jak to się mówi "w zależności jak wiatr zawieje".
Mimo negatywnego testu w 12dpo ja czuje swoje. Te podbrzusze nie daje mi spokoju.. to nie jest ból, jak na @, ja po prostu czuje je.. nie wiem, jak to określić. Te uczucie nasila się np. rano, później jest trochę luźniej, a wieczorem też czasami jest trochę bardziej.
Jutro @, a cycki sobie jaja robią. Czy któraś z was tak miała, że cycki zawsze bolały, a choć raz nie?
Oprócz euthyroxu (od września) nie biorę żadnych lekarstw, oprósz kwasu foliowego.

Bertha trzymam kciuki, żeby tam jakiś PRAWDZIWY FACET dostał się i zrobił, to co powinien już dawno :D

Bulbasku daj tylko znać, jak po wizycie :)

Boże jak ja bym chciała żeby mój miał takie wyniki !! Przy ilości plemników norma 39 a twój ma 70 co jest super ! Mój ma ledwo 20. Morfologia u Twojego to 2% u mojego poniżej 1%. A biorąc pod uwagę ze twój ma znacznie więcej plemników niż mój to nie jest złe ! Nie ma się czym przejmować. Poza tym morfologia może buc taka słaba bo raczej przy badaniu nasienia powinno się wstrzymać ze stosunkiem przynajmniej 3 dni a widzę ze u was to były 2dni. W uk np zawsze musi być 5dni bez sexu. Także nie ma się czym przejmować !

Bertha gratulacje !!! Czekam na Twoje dwie kreseczki kochana [emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Boże jak ja bym chciała żeby mój miał takie wyniki !! Przy ilości plemników norma 39 a twój ma 70 co jest super ! Mój ma ledwo 20. Morfologia u Twojego to 2% u mojego poniżej 1%. A biorąc pod uwagę ze twój ma znacznie więcej plemników niż mój to nie jest złe ! Nie ma się czym przejmować. Poza tym morfologia może buc taka słaba bo raczej przy badaniu nasienia powinno się wstrzymać ze stosunkiem przynajmniej 3 dni a widzę ze u was to były 2dni. W uk np zawsze musi być 5dni bez sexu. Także nie ma się czym przejmować !

Bertha gratulacje !!! Czekam na Twoje dwie kreseczki kochana [emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
StorAnia, nie jest źle!!!! Jest nawet całkiem nieźle! Jedyne odstępstwo to prawidlowa budowa ciut za malo procentowo, a ilosciowo to bardzo niewiele ponizej normy!! Ty sie nie masz czym martwic :)
Podaj - jesli jeszcze nie dajesz - mezowi jakies witaminki na plemniory i po sprawie!
aha, jeszcze lepkosc zwiekszona, to moze pic Mucosolvan przed staraniami z tydzien czy dwa, to rozrzedza sluz.

Ja bym sie cieszyla gdyby moj mial takie wyniki :) dla przykladu, moj M ma rucho postepowy 4%, przy normie >32%. A twój aż ponad 50%!!! suepr!
Dziewczyny dziękuję :) co ja bym bez Was zrobiła? wzruszyłam się :)

O to dziwne, w takim razie...
Ja już sama nie wiem co ze mną... Miałam falę gorąca z pół godz temu, za termometr 37,7... teraz 37,2 -36,9 i wez tu człowieku nie zwariuj :p Jak sie ma owulke, to temp jest wyższa? :p
Ja już sama nie wiem co ze mną... Miałam falę gorąca z pół godz temu, za termometr 37,7... teraz 37,2 -36,9 i wez tu człowieku nie zwariuj :p Jak sie ma owulke, to temp jest wyższa? :p

Nie mierz tyle razy bo zwariujesz :) temp. Sie mierzy raz dziennie o stałej porze, najlepiej przed wstaniem z łóżka, wtedy jest miarodajna :)

reklama
Do góry