reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

StorAnia faaktycznie calkiem ok :) na zwiększoną lekkość właśnie może być mucosolvan, choć widzę, ze mimo to ruch ok :) u nas zwiększona lepkosc powodowała wolniejszy ruch :)

reklama
Ale tutaj się dzieję, jak zawsze z resztą :D
Dzisiaj już mam lepszy humor, koleżanka mnie trochę uspokoiła z tym TSH, z resztą ktoś tu też o tym pisał. Ono się czasami waha, jak to się mówi "w zależności jak wiatr zawieje".
Mimo negatywnego testu w 12dpo ja czuje swoje. Te podbrzusze nie daje mi spokoju.. to nie jest ból, jak na @, ja po prostu czuje je.. nie wiem, jak to określić. Te uczucie nasila się np. rano, później jest trochę luźniej, a wieczorem też czasami jest trochę bardziej.
Jutro @, a cycki sobie jaja robią. Czy któraś z was tak miała, że cycki zawsze bolały, a choć raz nie?
Oprócz euthyroxu (od września) nie biorę żadnych lekarstw, oprósz kwasu foliowego.

Bertha trzymam kciuki, żeby tam jakiś PRAWDZIWY FACET dostał się i zrobił, to co powinien już dawno :D

Bulbasku daj tylko znać, jak po wizycie :)
U mnie teraz cycuchy bolały od 5 dpo, nigdy tak nie mialam ale to jednak nie bylo to co miało być :(

Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom

Bertha super, że już po, ale jakie dokładne wskazania i jak fajnie wszystko opisane.

U nas lipa po całości :((. Skończył się limit na histeroskopie w tym roku i dopiero w styczniu mam się umawiać, czyli 3 cykle albo i 4 w plecy :(((. Nie wiem co robić, chyba poszukam innego lekarza i prywatnie pójdę. Narazie nie stosujemy zabezpieczeń, ale teraz obstawilsmy owu chyba dobrze i nic nie wyszło. Trochę mi ochota odeszła :(. Jak mam teraz wyliczyć owu? 1dc dzisiaj bo wczoraj to tylko kilka kropli polecialo. Cykle ostatnio 26 dni. Pomozecie??

Macica Ci się oczyszcza najprawdopodobniej :) Ale daj znać co i jak
Wszystko jest w porządku na tym etapie. Nie było jeszcze nic widać. Te plamienia to podbarwiony śluz, prawidlowy. Dostałam luteine i za 3 tyg wizyta. Jestem pozytywnie nastwiona. Gin powiedział, ze jak ciąża ma się utrzymać to sie utrzyma. Pozytywne myślenie przede wszystkim. :) zrobię może bete w przyszłym tyg. Zobaczymy. :)

Ale tutaj się dzieję, jak zawsze z resztą :D
Dzisiaj już mam lepszy humor, koleżanka mnie trochę uspokoiła z tym TSH, z resztą ktoś tu też o tym pisał. Ono się czasami waha, jak to się mówi "w zależności jak wiatr zawieje".
Mimo negatywnego testu w 12dpo ja czuje swoje. Te podbrzusze nie daje mi spokoju.. to nie jest ból, jak na @, ja po prostu czuje je.. nie wiem, jak to określić. Te uczucie nasila się np. rano, później jest trochę luźniej, a wieczorem też czasami jest trochę bardziej.
Jutro @, a cycki sobie jaja robią. Czy któraś z was tak miała, że cycki zawsze bolały, a choć raz nie?
Oprócz euthyroxu (od września) nie biorę żadnych lekarstw, oprósz kwasu foliowego.

Bertha trzymam kciuki, żeby tam jakiś PRAWDZIWY FACET dostał się i zrobił, to co powinien już dawno :D

Bulbasku daj tylko znać, jak po wizycie :)
Wszystko ok. W końcu mogę spać spokojnie. Co ma być to będzie ja jestem dobrej myśli :) za 3 tyg powinnam zobaczyć moja fasolkę :)

Daj znak jak jutro. Mam nadzieję, ze @ nie przyjdzie :):*

Wszystko jest w porządku na tym etapie. Nie było jeszcze nic widać. Te plamienia to podbarwiony śluz, prawidlowy. Dostałam luteine i za 3 tyg wizyta. Jestem pozytywnie nastwiona. Gin powiedział, ze jak ciąża ma się utrzymać to sie utrzyma. Pozytywne myślenie przede wszystkim. :) zrobię może bete w przyszłym tyg. Zobaczymy. :)
Super, ze wszystko ok. Oby tak do końca [emoji4]

reklama
Bulbasek tak jak kiedyś pisałam, ja miałam dwa dni plamien dwa dni przed @ nawet myślałam ze sie rozkręca wiec olałam temat testowania.. pózniej dwa dni ni było nic i na trzeci dzień znowu brązowe plamienia.. wkurzyłam się, zrobiłam test i wyszły dwie kreski a potem już plamienia ustały i wiecej się nie pojawiły [emoji3] także bądź dobrej myśli, jest wszystko ok [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry