reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ano sa o roznej czulosci :p
Na wlasnym przykladzie dowiedzialam sie jak ogromna roznice robi czulosc.
Przy 25 jakbym wrzucila fotke to za chiny byc nie zauwazyla drugiej kreski a przy 10 zobacz:
1763cbc23e3470d9bf359905d04bded4.jpg

A juz tam wypociny :p same wzniosle mysli [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję za pomoc ,:D przy Was może nadrobię prawie dwudziestoletnie zaległości ;)
Tak czy owak muszę czekać na @ bo myślę że za 2 dni przyjdzie... teraz z lękiem czekam na wyniki partnera :(

reklama
Haha ;)

Nie wiem kiedy mialas owu. Jak jest to 10dpo to jeszcze malo miarodajny wynik. Testy czesto nie pokazuja ciazy w terminie @ a co dopiero wczesniej.
Bete zrob :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem po wizycie u mojej cudownej internistki... Zimny prysznic dał radę :) zawroty głowy i nudności to wynik stosowania Bromergonu... czyli czekam na @

Kobiety ratunku! mamy wynik badania nasienia i co dalej? Gdzie się z tym wynikiem udać żeby coś wiedzieć? Ja tego mojego uduszę!!!! Wrrrrr

Lui, dziękuję :*
Bertha trzymam mocno kciuki. :) Dzisiaj miałam mieć @ kilka kropelek poplamilam rano, ale nie krew. Starocie jakieś brązowe. Dla mojego spokoju idę zaraz do swojego gina :) i odpoczywam :)

reklama
Do góry