Magda36
Fanka BB :)
Ja 1 stycznia 37Wiem dokładnie co czujesz... ja w styczniu 38! Ale nie damy sie!!!! Walczymy!!! Uda sie!!!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 1 stycznia 37Wiem dokładnie co czujesz... ja w styczniu 38! Ale nie damy sie!!!! Walczymy!!! Uda sie!!!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji173] [emoji173] [emoji123] [emoji126] [emoji1]Kuzwa dziewczynki 3majcie kciuki! Na papierze rozowe nitki oby tym razem nie malpa nie robila mnie w konia. Mam nadzieje, ze to poczatek @ [emoji120][emoji123][emoji7]
To co temat forum zakłada w swoim tytule, niedługo się staramy bo 5 cykli ale mam takie parcie że szok, mamy już kochaną czterolatkę i montujemy dla niej rodzeństwo, idę spać bo nie wstanę jutro do pracy ale odezwę się, powodzenia dla staraczek
Czekałam na tą relacje :*
Kuzwa dziewczynki 3majcie kciuki! Na papierze rozowe nitki oby tym razem nie malpa nie robila mnie w konia. Mam nadzieje, ze to poczatek @ [emoji120][emoji123][emoji7]
No i pięknie . Misja wypełniona
Wracam 01.12 - a owu mam 28-29.12 więc trochę późno Ale tak jak mówisz, czasem się udaje mimo iż nie przytulamy się w owu. Mnie stresuje to, że czas leci i wbiłam sobie do głowy, że jak szybko się nie uda, to będę musiała zrezygnować.. To chyba mój największy problem - mam nadzieję, że nikogo tym nie urażam, bo wiem, że są tu moje rówieśniczki, po prostu to moje subiektywne odczucia... Najbardziej bym chciała aby to się po prostu przytrafiło, wówczas człowiek za dużo nie myśli - tylko się cieszyDobre Mikaduchna wyobraź sobie,że właśnie nadrabiam z całego dnia ( a te baby nie próżnowały znowu ) i też pomyślałam o Tobie ' czyżby ściąganie myślami
Pocieszę Ciebie kochana też w tym cyklu będzie u mnie lipa bo mój na delegacje wyjeżdża ściągają go bez pytania do Gdańska co prawda na dwa tygodnie tylko , ale co z tego jak ja będę dni płodne miała w następny wtorek zjedzie 3/4.12 a wtedy już po wszystkim będzie !
aj widzisz sama niczego nie da się zaplanować
także jest nas dwie w tym cyklu
Hmm wiek jak wiek ale moja droga przy takich wynach jak Twoje musi się udać ja Ci życzę abyś urodzinki z fasolką świętowała i nie widzę inaczej
Kiedy wracasz ,może chociaż na złoty strzał się załapiesz
Czasami jeden raz wystarcza, będziecie wygłodzeni a armia wypoczęta
Ściskam mocno
Dzięki kochana Bardzo podniosłaś mnie na duchu Będę trzymać kciuki za IIMikaduchna tak jak dziewczyny piszą, każda z nas na gorsze dni, zwątpienie, rezygnacja, mnóstwo pytań. Może to jakaś próba dla nas? Któż to wie...
Też uwielbiam to nasze forum, nie ma miejsca na smutki. Zaraz ktoś podniesie na duchu. A co z tego, ze Ty skończysz 41 ja skończę 27 cel mamy taki sam. Nie poddamy się! Tak jak Queen powiedziała kiedys,ze dopóki jajeczek wystarczy to będzie walczyć. głowa do góry
Ja mam pozytywne odczucia na ten cykl. Inne niż te 2 poprzednie. Nawet zapytałam mojego M "Myślisz, ze udało nam się teraz splodzic dzidziulka? A on tak bezpośrednio: Tak.
Co ma być to będzie. Działamy i testujemy