evelinia
Fanka BB :)
Dobre Mikaduchna wyobraź sobie,że właśnie nadrabiam z całego dnia ( a te baby nie próżnowały znowu ) i też pomyślałam o Tobie ' czyżby ściąganie myślamiCześć Dziewczyny,
A mi jest smutno, bo ten cykl stracony - cały "płodny" tydzień jestem za granicą. W tamtym cyklu organizm tak mnie zrobił w konia, że byłam pewna, że się udało. To wszystko + ciemnica za oknem nie nastraja mnie optymistycznie. Jeszcze w dodatku w styczniu skończę 41 lat.. Wiem, smęcę - ale może właśnie po to abyście dały mi kopniaka na rozpęd i nie pozwoliły się nad sobą użalać.
Trzymam za Was kciuki mocno i nieustająco To forum jest niesamowite. Wyobrażam sobie jak każda z Was wygląda i czasem myślę sobie w ciągu dnia - ciekawe co tam u Spark, Queen, Evelinii
Dobrej Nocy Dziewuszki i owocnego tygodnia
Pocieszę Ciebie kochana też w tym cyklu będzie u mnie lipa bo mój na delegacje wyjeżdża ściągają go bez pytania do Gdańska co prawda na dwa tygodnie tylko , ale co z tego jak ja będę dni płodne miała w następny wtorek zjedzie 3/4.12 a wtedy już po wszystkim będzie !
aj widzisz sama niczego nie da się zaplanować
także jest nas dwie w tym cyklu
Hmm wiek jak wiek ale moja droga przy takich wynach jak Twoje musi się udać ja Ci życzę abyś urodzinki z fasolką świętowała i nie widzę inaczej
Kiedy wracasz ,może chociaż na złoty strzał się załapiesz
Czasami jeden raz wystarcza, będziecie wygłodzeni a armia wypoczęta
Ściskam mocno