reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A u mnie 32dc i cisza. [emoji15] trochę kłuje macica, cycki i sutki bolą... Więc generalnie @ murowana, a tu bęc!w sumie nie czuje się jakbym miaka zaraz @ dostać... Może jeszcze dzisiaj zatestuje... [emoji12]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

A u mnie 32dc i cisza. [emoji15] trochę kłuje macica, cycki i sutki bolą... Więc generalnie @ murowana, a tu bęc!w sumie nie czuje się jakbym miaka zaraz @ dostać... Może jeszcze dzisiaj zatestuje... [emoji12]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
No wlasnie, ty mialas testowac! Rano nie siknelas na testa? :) Wszystko co opisujesz brzmi bardzo obiecujaco!! :)

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Widzac nie tylko moja @ spóźnialska. Testuj pewnie że testuj :) ja może w środę zrobie kolejny 4ty już....

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Zrób testa czekamy tu,może zakłady tu zrobimy bukmacherskie to dziewczyny dorobimy do wypłaty haha,stawiam zeta na ciebie:)

Berta wszystkie @poprzyjezdzaly,tragedia zbuntowane jakieś,ale my strajk zrobimy w następnym cyklu mój dziś 4dc więc zaczynamy kobietki
Moja pinda jeszcze nie przyjechała :-( a dzisiaj 37dc, już powinnam być po! Ale sutki już mnie przestały boleć, więc podejrzewam, że dziś lub jutro przyjdzie.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Dziewczynki czas odczarowac forum :)

Dobra wiadomosc - przyszla @ !!! [emoji38][emoji123][emoji322][emoji323][emoji12]

Prosze uzupelnic moja tableke [emoji123][emoji16]

Paraplu, lat 28, 1cs, termin @ 21 grudnia

[emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123]

reklama
Ja oczywiście się zarazilam od moich chłopaków, im już prawie przeszło, a ja mam taki katar, że nie czuję w ogóle smaku, mam kaszel i mięśnie mnie bolą. A dopiero co 3 tygodnie temu brałam antybiotyk :-/

qdkkx1hpzei65q7s.png

Do góry