reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A u mnie 32dc i cisza. [emoji15] trochę kłuje macica, cycki i sutki bolą... Więc generalnie @ murowana, a tu bęc!w sumie nie czuje się jakbym miaka zaraz @ dostać... Może jeszcze dzisiaj zatestuje... [emoji12]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

A u mnie 32dc i cisza. [emoji15] trochę kłuje macica, cycki i sutki bolą... Więc generalnie @ murowana, a tu bęc!w sumie nie czuje się jakbym miaka zaraz @ dostać... Może jeszcze dzisiaj zatestuje... [emoji12]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
No wlasnie, ty mialas testowac! Rano nie siknelas na testa? :) Wszystko co opisujesz brzmi bardzo obiecujaco!! :)

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Widzac nie tylko moja @ spóźnialska. Testuj pewnie że testuj :) ja może w środę zrobie kolejny 4ty już....

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Zrób testa czekamy tu,może zakłady tu zrobimy bukmacherskie to dziewczyny dorobimy do wypłaty haha,stawiam zeta na ciebie:)

Berta wszystkie @poprzyjezdzaly,tragedia zbuntowane jakieś,ale my strajk zrobimy w następnym cyklu mój dziś 4dc więc zaczynamy kobietki
Moja pinda jeszcze nie przyjechała :-( a dzisiaj 37dc, już powinnam być po! Ale sutki już mnie przestały boleć, więc podejrzewam, że dziś lub jutro przyjdzie.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Dziewczynki czas odczarowac forum :)

Dobra wiadomosc - przyszla @ !!! [emoji38][emoji123][emoji322][emoji323][emoji12]

Prosze uzupelnic moja tableke [emoji123][emoji16]

Paraplu, lat 28, 1cs, termin @ 21 grudnia

[emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123]

reklama
Ja oczywiście się zarazilam od moich chłopaków, im już prawie przeszło, a ja mam taki katar, że nie czuję w ogóle smaku, mam kaszel i mięśnie mnie bolą. A dopiero co 3 tygodnie temu brałam antybiotyk :-/

qdkkx1hpzei65q7s.png

Do góry