reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Patrzcie tu!!!!!!
1479663346-dbnehc.jpeg

Obiecuje ze wklejam cos dzisiaj ostatni raz :) ale chyba pozytywny co?
Haha jestem pewna, ze dostanę negatywne punkty za zaśmiecanie forum moimi zdjęciami :) ale przeżywam jak mrówka okres :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kazda z nas przezywa to co jej dotyczy :) a chyba po to tu jestesmy by sie wspierac i sobie pomagac ;-)

reklama
Matko niewyrabiam trochę ostatnio z waszymi wpisami, może któraś chciała by mi pomóc w uzupełnianiu tabelki? Jest w dysku Google więc można edytować w dwie osoby. Ja dalej będę wklejać bo mam to już opracowane ale czasem niewyrabiam z uzupelnianiem i przegapiam wasze aktualizacje. :*

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Yeaaaaaaaaaaaaaaah! Maż wraca do domu o 22.... ja o 2 wstaje do pracy! To bedzie krótka noc, najwyżej bede jutro zombie, ale czekam na męża!! Spac sie nie wybieram :)

Oj tam, w słusznej sprawie zarwiesz nocke [emoji16] wytrwałych żołnierzy! [emoji2]
Nie no co za zaszczyt mnie spotkał łaskawa pani @ raczyła przyjść po 7dniach spóźnienia....
Och nie [emoji17] co te @ ostatnio jakieś niezdecydowane...

U mnie też cisza i szczerze mówiąc na razie się nie zapowiada... Zaczynam się trochę cykać szczerze mówiąc [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

A mnie chyba małpa w nocy odwiedzi, bo brzuch pobolewa typowo na okres. Niby cykl obstawiony ale nie ma co się łudzić...

Cześć Dziewczyny,
A mi jest smutno, bo ten cykl stracony - cały "płodny" tydzień jestem za granicą. W tamtym cyklu organizm tak mnie zrobił w konia, że byłam pewna, że się udało. To wszystko + ciemnica za oknem nie nastraja mnie optymistycznie. Jeszcze w dodatku w styczniu skończę 41 lat.. Wiem, smęcę - ale może właśnie po to abyście dały mi kopniaka na rozpęd i nie pozwoliły się nad sobą użalać.
Trzymam za Was kciuki mocno i nieustająco:) To forum jest niesamowite. Wyobrażam sobie jak każda z Was wygląda i czasem myślę sobie w ciągu dnia - ciekawe co tam u Spark, Queen, Evelinii:)
Dobrej Nocy Dziewuszki i owocnego tygodnia:)

Cześć Dziewczyny,
A mi jest smutno, bo ten cykl stracony - cały "płodny" tydzień jestem za granicą. W tamtym cyklu organizm tak mnie zrobił w konia, że byłam pewna, że się udało. To wszystko + ciemnica za oknem nie nastraja mnie optymistycznie. Jeszcze w dodatku w styczniu skończę 41 lat.. Wiem, smęcę - ale może właśnie po to abyście dały mi kopniaka na rozpęd i nie pozwoliły się nad sobą użalać.
Trzymam za Was kciuki mocno i nieustająco:) To forum jest niesamowite. Wyobrażam sobie jak każda z Was wygląda i czasem myślę sobie w ciągu dnia - ciekawe co tam u Spark, Queen, Evelinii:)

Wiem dokładnie co czujesz... ja w styczniu 38! Ale nie damy sie!!!! Walczymy!!! Uda sie!!!!!

reklama
Cześć Dziewczyny,
Każda z nas ma gorsze dni i nie ma co się dziwić tym bardziej jak cykl stracony... rozumiem Cię... Ale nie poddajemy się kochana! WALCZYMY! Ja miałam bez owulacyjne przez długi czas, aleniee ma się co załamywać ;* hehhe wiem o czym mówisz...ja rano wstaje i myślę " o kurde, któraś miała testować, muszę szybko wejść.na forum" :p

Do góry