reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

Czy tylko ja tak mam,że lubię oglądać pozytywne testy i bety? (I to nie swoje )
🥹🤰
Nie Ty jedna haha, ja to jakieś pół roku temu jak zaczynałam przygotowania do starań to, żeby se pooglądać testy pozytywne to zaczęłam cały wątek zbiorczy testów do oceny nadrabiać i przewijać tylko by wyszukiwać cienie sprzed kilku lat obcych dziewczyn 🫣🤣 chore nie ? 🤣

reklama
Niby kalkulator pokazuje że w normie 64% ale sami tam piszą że powinno wzrastać o 66% więc trochę nie rozumiem 🙈 i martwi mnie ten spadający próg 😓
tak naprawdę jesteś już obstawiona lekami , więc chyba nic więcej lekarz już nie może zrobić 😔 może jeszcze odbije i będzie wyższy po zwiększeniu dawki

kurde no niby w normie ,ale człowiek by chciał zobaczyć więcej nie ? 😔 Trzeba myśleć pozytywnie 🥰 idziesz ze mną w poniedziałek jeszcze raz ? ☺️

Ja to najchętniej bym poleciała jutro sprawdzić po 72h ale tam gdzie robiłam jutro nieczynne więc nie wiem czy to ma sens. Więc nie zostaje mi chyba nic innego jak czekać do poniedziałku 🙄

reklama
Nie Ty jedna haha, ja to jakieś pół roku temu jak zaczynałam przygotowania do starań to, żeby se pooglądać testy pozytywne to zaczęłam cały wątek zbiorczy testów do oceny nadrabiać i przewijać tylko by wyszukiwać cienie sprzed kilku lat obcych dziewczyn 🫣🤣 chore nie ? 🤣
właśnie to robiłam zanim przeczytałam twój komentarz 😂

Do góry