reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
31

qdkkx1hpzei65q7s.png
Lanvin to dobry znak jak pojawia się smutek i żal zwłaszcza gdy się nie starało tak do końca :happy: więc warto w tym m-Cu podejść do tego ze zdwojoną siłą ;) Ten cykl będzie owocny zobaczysz :-) :)

Nimitii nie kuś bo ja do Gliwic mam w miarę blisko [emoji23]
Bulbasek, fajnie mi się czyta twoje posty, takie optymistyczne [emoji3] trzymam kciuki i zazdroszczę ale policzyłam, ze jak moj m w następnym cyklu da sie przekonać to termin miałabym na 31.08 wiec w razie czego czekaj tam na mnie haha [emoji23]
Lavin, szkoda.. [emoji27]

Kochany jest :) wczoraj miał urodziny, więc może zadziałał ze zdwojoną siłą :D co ma być to będzie.
Poza tym zrobiłam ten test z krwi na toxoplazmoze itd i wszystko mi wyszło super. Morfologia też. Tylko teraz koktajle z pietruszki będę pić, więcej buraczków itd. Chociaż lekarz powiedział, ze anemii na pewno nie ma i jestem radosna :)
U mnie właśnie jest anemia. Biorę leki od miesiąca. Ciekawe czy coś się poprawiło.

Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom

Luxuorius ja też dziś zrobiłam jakoś tak pod wpływem emocji,taka bladzizna się pojawiła ale to chyba wina testu ;-) ;) jutro bądź pojutrze powtórzę bo nie chce mi się w to wierzyć :happy:
U mnie też była słaba ale miałam testy z allegro więc w sumie nic dziwnego dopiero test witam z apteki mocniejsza kreska

U mnie też była słaba ale miałam testy z allegro więc w sumie nic dziwnego dopiero test witam z apteki mocniejsza kreska

Ja mam dwóch synów i też przed terminem @ nigdy test pozytywny nie wychodził a w tej drugiej ciąży to po terminie bladzioch długo widniał a tu dopiero 10 dpo więc dziwię się ,że coś tam się pojawiło :happy: ja i tak czuję,że to jakiś żart więc spoko nic na serio :biggrin2:

reklama
Do góry