Ty robilas testa czy mi sie pomylilo?Lanvin to się przynajmniej wyjaśniło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty robilas testa czy mi sie pomylilo?Lanvin to się przynajmniej wyjaśniło
Mój to jakiś niewyżyty jest on ma ochotę zawsze i wszędzie - sexoholik
Lanvin przykro mi
Docia uwierz ze mnie też ale się nie poddaje
Bulbasek on jest słodki taki mąż to skarb !
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Smutno mi się zrobiło. Stresowalam się pół dnia, a potem jak czekałam na wynik, to byłam przekonana, że zobaczę drugą kreche, a tam lipa...nie podoba mi sie to!!!!
Luxuorius ja też dziś zrobiłam jakoś tak pod wpływem emocji,taka bladzizna się pojawiła ale to chyba wina testu jutro bądź pojutrze powtórzę bo nie chce mi się w to wierzyć
25. Nawet cienia cienia nie było, a głupia @ nie chce przyjść :-/Lanvin a moze z porannego sikanca zrob... Z jaka czuloscia mialas test?
Smutno mi się zrobiło. Stresowalam się pół dnia, a potem jak czekałam na wynik, to byłam przekonana, że zobaczę drugą kreche, a tam lipa...