evelinia
Fanka BB :)
Czasami mam go dośćHaha mam to samo w domu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czasami mam go dośćHaha mam to samo w domu
Lanvin to dobry znak jak pojawia się smutek i żal zwłaszcza gdy się nie starało tak do końca więc warto w tym m-Cu podejść do tego ze zdwojoną siłą Ten cykl będzie owocny zobaczysz
U mnie właśnie jest anemia. Biorę leki od miesiąca. Ciekawe czy coś się poprawiło.Kochany jest wczoraj miał urodziny, więc może zadziałał ze zdwojoną siłą co ma być to będzie.
Poza tym zrobiłam ten test z krwi na toxoplazmoze itd i wszystko mi wyszło super. Morfologia też. Tylko teraz koktajle z pietruszki będę pić, więcej buraczków itd. Chociaż lekarz powiedział, ze anemii na pewno nie ma i jestem radosna
U mnie też była słaba ale miałam testy z allegro więc w sumie nic dziwnego dopiero test witam z apteki mocniejsza kreskaLuxuorius ja też dziś zrobiłam jakoś tak pod wpływem emocji,taka bladzizna się pojawiła ale to chyba wina testu jutro bądź pojutrze powtórzę bo nie chce mi się w to wierzyć
Ja mam dwóch synów i też przed terminem @ nigdy test pozytywny nie wychodził a w tej drugiej ciąży to po terminie bladzioch długo widniał a tu dopiero 10 dpo więc dziwię się ,że coś tam się pojawiło ja i tak czuję,że to jakiś żart więc spoko nic na serioU mnie też była słaba ale miałam testy z allegro więc w sumie nic dziwnego dopiero test witam z apteki mocniejsza kreska
Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom
nie smutaj sie Zaba :* a @ nadal cisza?Smutno mi się zrobiło. Stresowalam się pół dnia, a potem jak czekałam na wynik, to byłam przekonana, że zobaczę drugą kreche, a tam lipa...
no to bede czekacLuxuorius ja też dziś zrobiłam jakoś tak pod wpływem emocji,taka bladzizna się pojawiła ale to chyba wina testu jutro bądź pojutrze powtórzę bo nie chce mi się w to wierzyć
tak jak moj a teraz biedny bez seksuMój to jakiś niewyżyty jest on ma ochotę zawsze i wszędzie - sexoholik