reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
31

qdkkx1hpzei65q7s.png
Lanvin to dobry znak jak pojawia się smutek i żal zwłaszcza gdy się nie starało tak do końca :happy: więc warto w tym m-Cu podejść do tego ze zdwojoną siłą ;) Ten cykl będzie owocny zobaczysz :-) :)

Nimitii nie kuś bo ja do Gliwic mam w miarę blisko [emoji23]
Bulbasek, fajnie mi się czyta twoje posty, takie optymistyczne [emoji3] trzymam kciuki i zazdroszczę ale policzyłam, ze jak moj m w następnym cyklu da sie przekonać to termin miałabym na 31.08 wiec w razie czego czekaj tam na mnie haha [emoji23]
Lavin, szkoda.. [emoji27]

Kochany jest :) wczoraj miał urodziny, więc może zadziałał ze zdwojoną siłą :D co ma być to będzie.
Poza tym zrobiłam ten test z krwi na toxoplazmoze itd i wszystko mi wyszło super. Morfologia też. Tylko teraz koktajle z pietruszki będę pić, więcej buraczków itd. Chociaż lekarz powiedział, ze anemii na pewno nie ma i jestem radosna :)
U mnie właśnie jest anemia. Biorę leki od miesiąca. Ciekawe czy coś się poprawiło.

Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom

Luxuorius ja też dziś zrobiłam jakoś tak pod wpływem emocji,taka bladzizna się pojawiła ale to chyba wina testu ;-) ;) jutro bądź pojutrze powtórzę bo nie chce mi się w to wierzyć :happy:
U mnie też była słaba ale miałam testy z allegro więc w sumie nic dziwnego dopiero test witam z apteki mocniejsza kreska

U mnie też była słaba ale miałam testy z allegro więc w sumie nic dziwnego dopiero test witam z apteki mocniejsza kreska

Ja mam dwóch synów i też przed terminem @ nigdy test pozytywny nie wychodził a w tej drugiej ciąży to po terminie bladzioch długo widniał a tu dopiero 10 dpo więc dziwię się ,że coś tam się pojawiło :happy: ja i tak czuję,że to jakiś żart więc spoko nic na serio :biggrin2:

reklama
Do góry