reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kotek tu tez serdecznie gratuluje.Teraz zycze Ci spokojnej i nuuuudnej ciazy.Dbaj o Was :)

Reszta kobietek glowki w gore.Uda sie kazdej na pewno.Czasem na cud zmuszone jest nam dluzej poczekac ale wierzcie mi warto.Potem bardziej docenia sie ten Skarb i ma taki ogrom cierpliwosci i spokoju ze nic nie jest w stanie wyprowadzic czlowieka z rownowagi :tak: mowie to z wlasnego doswiadczenia

Ania@ja robilam sokladnie to samo codziennie test i kreski wydawaly mi sie zamiast mocniejsze to albo takie same albo coraz bledsze wkrecalam sobie najgorsze a tak na prawde wszystko bylo w porzadku.Lekarz powiedzial mi ze test to nie wyznacznik bety bo kazdy test mimo ze tej samej firmy z roznych powodow moze wybarwuac inny odcien kreski.

reklama
Nimitii jestemz Toba trzymaj sie....Teraz znow jest nadzieja z nowym cyklem nowe zycie...

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
Wendy dziękuję ale ja już odpuszczam :)

Witam dziewczyny, ja zrobiłam kolejny test dzisiaj rano i kreska jest bledsza niż w poniedziałek po południu. Martwię się strasznie, najchętniej to dzisiaj poszłabym do gina, ale wiem że to za wcześnie. A na betę na razie nie poszłam, bo nie wiem czy mnie to badanie uspokoi czy jeszcze bardziej będę się martwic.
Aha oczywiście ten test to jakiś maluch test z allegro i pisze w nawiasie - nawet jeżeli któraś z linii jest mniej widoczna oznacza to ciążę- Tylko dlaczego kontrolna jest mocna jak byk, a testowa ledwo ledwo się pokazuję. :unsure:
Ania ale te testy z allegro są do du... ja im nie ufam :)
Wczoraj byłam na wizycie
jestem w ciąży pęcherzyk 9 mm ciąża starsza o 5 dni jest tez ciałko żółte
za 2 tyg na kolejna wizyte. Powiedział ze zaszłam przed lub zaraz po miesiączce haha

dziwewczyny nie łamcie się ja czekałam 22 miesiące i się udało, wiec i Wam się uda &&&
Kotek jakie wspaniałe wieści !!!! Cudownie chwal się potem usg ciocie bb czekają :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Kotek tu tez serdecznie gratuluje.Teraz zycze Ci spokojnej i nuuuudnej ciazy.Dbaj o Was :)

Reszta kobietek glowki w gore.Uda sie kazdej na pewno.Czasem na cud zmuszone jest nam dluzej poczekac ale wierzcie mi warto.Potem bardziej docenia sie ten Skarb i ma taki ogrom cierpliwosci i spokoju ze nic nie jest w stanie wyprowadzic czlowieka z rownowagi :tak: mowie to z wlasnego doswiadczenia

Ania@ja robilam sokladnie to samo codziennie test i kreski wydawaly mi sie zamiast mocniejsze to albo takie same albo coraz bledsze wkrecalam sobie najgorsze a tak na prawde wszystko bylo w porzadku.Lekarz powiedzial mi ze test to nie wyznacznik bety bo kazdy test mimo ze tej samej firmy z roznych powodow moze wybarwuac inny odcien kreski.
O i tajemnica testow rozwiazana dobrze wiedziec dla wlasnego swietego spokoju :)

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Wendy kochana kazda kobieta bedzie walczyc do upadlego.Czasem sa gorsze dni ale jak sie poddamy to potem bedziemy plakac ze trzeba bylo walczyc....wiec walczymy.Na pewno kazda z nas doczeka sie swoich Skarbow.
Ja o corke walczylam 3 lata tez byly wzloty i upadki ale w koncu wywalczylam.Nie bylo latwo ale jak tylko zobaczy sie Kruszynke to zapomina sie o wszystkich problemach

Witam dziewczyny, ja zrobiłam kolejny test dzisiaj rano i kreska jest bledsza niż w poniedziałek po południu. Martwię się strasznie, najchętniej to dzisiaj poszłabym do gina, ale wiem że to za wcześnie. A na betę na razie nie poszłam, bo nie wiem czy mnie to badanie uspokoi czy jeszcze bardziej będę się martwic.
Aha oczywiście ten test to jakiś maluch test z allegro i pisze w nawiasie - nawet jeżeli któraś z linii jest mniej widoczna oznacza to ciążę- Tylko dlaczego kontrolna jest mocna jak byk, a testowa ledwo ledwo się pokazuję. :unsure:
Ania u mnie kreski zbliżone ciemnością wyszły dopiero przy becie prawie 2000 w 35dc.
Jak chcesz mieć pewność że przerasta to zrób bete w odstepie 2 dni.

U mnie pada śnieg u Was też? Widziałam że Lux pisala o śniegu.
Ja dziś w końcu czuję się żywa :D wczoraj przespałam prawie cały dzień.
A dziś idę do kina z tatą na Bridget[emoji14]

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Wczoraj byłam na wizycie
jestem w ciąży pęcherzyk 9 mm ciąża starsza o 5 dni jest tez ciałko żółte
za 2 tyg na kolejna wizyte. Powiedział ze zaszłam przed lub zaraz po miesiączce haha

dziwewczyny nie łamcie się ja czekałam 22 miesiące i się udało, wiec i Wam się uda &&&
Super! a który to tydzień?

km5sio4pghry649q.png

A powtarzałas betę czy nie kazał już?

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
nie już nie kazał, bo powiedział że jest wysoka to już nie musze, no i progesteron bardzo dobry:)

reklama
nie już nie kazał, bo powiedział że jest wysoka to już nie musze, no i progesteron bardzo dobry:)

No i ok, na usg lepiej widać, a po co sie stresować przyrostami :) gratuluje i życzę nudnej ciazy [emoji16]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Do góry