Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super!!Wczoraj byłam na wizycie
jestem w ciąży pęcherzyk 9 mm ciąża starsza o 5 dni jest tez ciałko żółte
za 2 tyg na kolejna wizyte. Powiedział ze zaszłam przed lub zaraz po miesiączce haha
dziwewczyny nie łamcie się ja czekałam 22 miesiące i się udało, wiec i Wam się uda &&&
U mnie czasem zostaja takie pecherzyki ktore sobie powoli rosna i w okolicach @ wlasnie moga pekac (bo czesto gin widzial plyn w zatoce douglasa zaraz po @), takze moze tak wlasnie bylo, ze jakis zagubiony pecherzyk sobie rósł i rósł i w koncu pekl w dziwnym momencieostatni trwał 24 dni i gin mówiła ze zaszłam albo przed @ co chyba jest mało prawdopodobne albo zaraz po
a po @ przytylanki były w 6,8,10-15 dc
tutaj jest instrukcja: http://www.suwaczki.com/jak się wstawia suwaczek
przed a to nie pamiętam ale pewnie 9,10 bo była niedziela a 11.10 dostałam @Super!!
Ja juz mam na koncie jakies 31 cykli, wiec moze w koncu sie uda
U mnie czasem zostaja takie pecherzyki ktore sobie powoli rosna i w okolicach @ wlasnie moga pekac (bo czesto gin widzial plyn w zatoce douglasa zaraz po @), takze moze tak wlasnie bylo, ze jakis zagubiony pecherzyk sobie rósł i rósł i w koncu pekl w dziwnym momencie
a przed @ kiedy byly przytulanki? moze jednak zaraz przed albo w trakcie @ pekl pecherzyk..
O nie mogę słyszałam o tym ,że po @ można zajść ale teraz to już wierzęostatni trwał 24 dni i gin mówiła ze zaszłam albo przed @ co chyba jest mało prawdopodobne albo zaraz po
a po @ przytylanki były w 6,8,10-15 dc
Sikaj sikaj!! trzymam kciuki!!!Bertha do jutra rana [emoji1] to moze i ja sie skuszę jutro rano [emoji12] bedzie 10dpo [emoji55]