reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Lux masz rację ... wyłączyć myślenie heh tylko jak to zrobić. Ja cały dzień mam ma maxa wypełniony i jak wracam do domu to forum i do nadrobienia tyyyyyle i czyyajac się człowiek nakręca :)
A Ty jak zaszłas to siedziałas na forum ? Czy miałaś przerwę?
Fajnie jest poobserwowac radość, glupawke duuuzo pozytywnej energii nas twardzielek, tylko czasem smutno jak się nie udaje i wiem, że pocieszenie nie przynosi ulgi ..eh ...
I pytanie co w tych naszych głowach siedzi ... ? [emoji6]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A u mnie znowu problemy. Jak to mówią jak nie urok to sraczka. Byłam u dermatologa, jeden pieprzyk pilnie do usunięcia. A że już raz raka skóry miałam to jestem podlamana. 23 mam mieć zabieg. No i nie wiem czy starać się w tym cyklu. Bo jeśli jakimś cudem uda mi się zajść to czy znieczulenie miejscowe nie zaszkodzi dzidzi.

1usavcqgt1dml95x.png

Jako że wychodziły mi cały czas dość widoczne drugie kreski jedna z dziewczyn poleciła mi robić częściej by wychwycić pik lh, ale jak widać pik lh ma mnie gdzieś :D Tak to zawsze robię raz dziennie ok 18.

Z poprzedniego cs mam tylko takie zdjęcie.

Najmocniejsza kreska była w 38 dc, a potem coraz jaśniej i nic już mocniejszego się nie okazało. A w 14 dni od 38dc dostałam @.

Więc nie mam pojęcia co dzieje się teraz.
Ja chyab tez nie widze tu owulacji faktvten 38 jakby najmocniejszy ale ciagle.slabszy niz kontrolna ja jak.je robie to jak faktycznie owu jest to kreski sa takie same lub testowa jest mocniejsza od kontrolnej. Ale fakt ze te testy sa slabe

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Hahaha uwierzycie, że ja mojemu kazalam kiedys mierzyc temperature? :p dobrze, ze nie ma pipki, bo by mnie zabil chyba :p ale pod jezykiem grzecznie trzymal hahaha, ja chcialam tak dla porownania z moja, choc wiedzialam, ze nie ma to sensu bo kazdy ma jnna temp ciala, no ale... musialam sprawdzić:p kwas foliowy tez oczywiscie lykal ; p ale tylko miesiac ;)

No myślę Bertha ,że to jeszcze nie koniec żniw :-D a kiedy testujesz ? bo Ty jesteś zwolenniczką (zresztą jak większość ) szybszego testowania ;-) ;)
No to ja jeszcze muszę poczekać na wykres bo dziś pierwszy dzień wyższej tempki ;)
Testy owulacyjne z 2/3.11 pokazywały pozytyw więc tym się sugerowałam 8-)
Kurde teraz ja będę świrować a obiecałam sobie ehh jak ja nie na widzę tego stanu :confused: :realmad:
Na łeb pada jak nic ;)
Ja w sobotę 10dpo, choć coś czuje ze jutro 7dpo sobie tez sikne :D

A u mnie znowu problemy. Jak to mówią jak nie urok to sraczka. Byłam u dermatologa, jeden pieprzyk pilnie do usunięcia. A że już raz raka skóry miałam to jestem podlamana. 23 mam mieć zabieg. No i nie wiem czy starać się w tym cyklu. Bo jeśli jakimś cudem uda mi się zajść to czy znieczulenie miejscowe nie zaszkodzi dzidzi.

1usavcqgt1dml95x.png
Oj biedna... kciuki zeby poszło bez problemów i wyniki były dobre...

Kwas foliowy jest tez w składzie witaminę na płodność dla mężczyzn, wiec mozna dawać :)

Hahaha uwierzycie, że ja mojemu kazalam kiedys mierzyc temperature?[emoji14]dobrze, ze nie ma pipki, bo by mnie zabil chyba[emoji14]ale pod jezykiem grzecznie trzymal hahaha, ja chcialam tak dla porownania z moja, choc wiedzialam, ze nie ma to sensu bo kazdy ma jnna temp ciala, no ale... musialam sprawdzić:p kwas foliowy tez oczywiscie lykal ; p ale tylko miesiac ;)
Nie przerazil się na widok termometru? W końcu ty mierzyłas w wiadomym miejscu, mógł se chłop pomyśleć... [emoji23] [emoji23]

1usavcqgt1dml95x.png
[emoji17] będzie dobrze kochana! Moja przyjaciółka miała taką samą sytuację, tyle że u niej w rodzinie to dziedziczne i niestety skończyło się tragedia... Ale ona na sZczęście poszła wcześniej, wszystko wycieli i jest zdrowa [emoji4] najgorzej właśnie że to skur.... Wraca... Ale moze faktycznie odpuść, jeden cykl w tyłek, ale za to sumienie spokojne i brak strachu o fasolkę. Dawaj znac jak wyniki [emoji8]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Dziewczyny, robilyscie badania na niedobór białka c, albo choroby która z tego wynika? I jakie to badania? Po poronieniach podobno robią, ale u mojej przyjaciółki przy 1 ciąży wyszło po fakcie i niestety nie skończyło się dobrze... [emoji17]
I jestem trochę przewrazliwiona na tym punkcie...

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry