według OM 4 tydz 2 dz. a wg gina 5 tydzSuper! a który to tydzień?
reklama
evelinia
Fanka BB :)
Bertha to my podobnie w tym cyklu ja ovu prawdopodobnie miałam 4/5 nie wiem dokładnie wydaje mi się że 4 ale na 100 % to będę wiedziała w dzień m-czki ,podobnie w tym cyklu jedziemy @ mam na 19.11 ale ja w tym m-Cu nie testuję tylko na wredną czekam ale Ty dawaj ,aż doczekać się nie mogęJa w sobotę 10dpo, choć coś czuje ze jutro 7dpo sobie tez sikne
Oj biedna... kciuki zeby poszło bez problemów i wyniki były dobre...
Kwas foliowy jest tez w składzie witaminę na płodność dla mężczyzn, wiec mozna dawać
Kotek masz jakieś objawy?nie już nie kazał, bo powiedział że jest wysoka to już nie musze, no i progesteron bardzo dobry
evelinia
Twój M był króliczkiem doświadczalnymHahaha uwierzycie, że ja mojemu kazalam kiedys mierzyc temperature? dobrze, ze nie ma pipki, bo by mnie zabil chyba ale pod jezykiem grzecznie trzymal hahaha, ja chcialam tak dla porownania z moja, choc wiedzialam, ze nie ma to sensu bo kazdy ma jnna temp ciala, no ale... musialam sprawdzić kwas foliowy tez oczywiscie lykal ; p ale tylko miesiac
kwas foliowy nie zaszkodzi mój też łyka od czasu do czasu
co jakiś czas pobolewa brzuch, cycki nabrzmiałe i bola ale tylko przy dotykuKotek masz jakieś objawy?
zmeczenie czasami, dużo jem (ale to chyba psychika działa)
wczoraj w nocy strasznie mnie bolał żołądek bo się obżarłam na imprezie teściów i do 4 nie spałam mąz zrobiła mi miete, a rano jak wstałam to było żyganko ale myśle że to przez miete
wczoraj jak się kładłam tez troche bolał żołądek ale zasnęłam.
evelinia
A miałam nadzieję żal trzymaj się kochana :-^Dzień dobry u mnie @ przyszła w nocy. Więc oficjalnie ten cykl odpuszczam.
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
A może faktycznie przy okazji wyluzujesz i tylko na korzyść Ci to wyjdzie
Lanvin
U nas nie, ale rano miałam zamarznięty samochód, więc zima idzie.Ania u mnie kreski zbliżone ciemnością wyszły dopiero przy becie prawie 2000 w 35dc.
Jak chcesz mieć pewność że przerasta to zrób bete w odstepie 2 dni.
U mnie pada śnieg u Was też? Widziałam że Lux pisala o śniegu.
Ja dziś w końcu czuję się żywa wczoraj przespałam prawie cały dzień.
A dziś idę do kina z tatą na Bridget[emoji14]
evelinia
Kotek87 gratuluję tym bardziej , wytrwałość została nagrodzonaWczoraj byłam na wizycie
jestem w ciąży pęcherzyk 9 mm ciąża starsza o 5 dni jest tez ciałko żółte
za 2 tyg na kolejna wizyte. Powiedział ze zaszłam przed lub zaraz po miesiączce haha
dziwewczyny nie łamcie się ja czekałam 22 miesiące i się udało, wiec i Wam się uda &&&
A można wiedzieć jaki długi cykl miałaś że w okresie około @ trafiłaś ?
A to na owulacje to ja chętnaCześć dziewczyny mam do oddania całe opakowanie castangusa oczywiście za darmo i wysyłkę pokryje .
Któraś chętna?
reklama