reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Super! a który to tydzień?

km5sio4pghry649q.png
według OM 4 tydz 2 dz. a wg gina 5 tydz

reklama
Ja w sobotę 10dpo, choć coś czuje ze jutro 7dpo sobie tez sikne :D

Oj biedna... kciuki zeby poszło bez problemów i wyniki były dobre...

Kwas foliowy jest tez w składzie witaminę na płodność dla mężczyzn, wiec mozna dawać :)
Bertha to my podobnie w tym cyklu ja ovu prawdopodobnie miałam 4/5 nie wiem dokładnie wydaje mi się że 4 ale na 100 % to będę wiedziała w dzień m-czki ,podobnie w tym cyklu jedziemy @ mam na 19.11 ale ja w tym m-Cu nie testuję tylko na wredną czekam ale Ty dawaj ,aż doczekać się nie mogę :happy:

Hahaha uwierzycie, że ja mojemu kazalam kiedys mierzyc temperature? :p dobrze, ze nie ma pipki, bo by mnie zabil chyba :p ale pod jezykiem grzecznie trzymal hahaha, ja chcialam tak dla porownania z moja, choc wiedzialam, ze nie ma to sensu bo kazdy ma jnna temp ciala, no ale... musialam sprawdzić:p kwas foliowy tez oczywiscie lykal ; p ale tylko miesiac ;)
:-D Twój M był króliczkiem doświadczalnym :biggrin2:
kwas foliowy nie zaszkodzi mój też łyka od czasu do czasu ;-) ;)

Kotek masz jakieś objawy?
co jakiś czas pobolewa brzuch, cycki nabrzmiałe i bola ale tylko przy dotyku
zmeczenie czasami, dużo jem (ale to chyba psychika działa)
wczoraj w nocy strasznie mnie bolał żołądek bo się obżarłam na imprezie teściów i do 4 nie spałam mąz zrobiła mi miete, a rano jak wstałam to było żyganko ale myśle że to przez miete :p
wczoraj jak się kładłam tez troche bolał żołądek ale zasnęłam.

Ania u mnie kreski zbliżone ciemnością wyszły dopiero przy becie prawie 2000 w 35dc.
Jak chcesz mieć pewność że przerasta to zrób bete w odstepie 2 dni.

U mnie pada śnieg u Was też? Widziałam że Lux pisala o śniegu.
Ja dziś w końcu czuję się żywa :D wczoraj przespałam prawie cały dzień.
A dziś idę do kina z tatą na Bridget[emoji14]

m3sxyx8dzur8ghzn.png
U nas nie, ale rano miałam zamarznięty samochód, więc zima idzie.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Wczoraj byłam na wizycie
jestem w ciąży pęcherzyk 9 mm ciąża starsza o 5 dni jest tez ciałko żółte
za 2 tyg na kolejna wizyte. Powiedział ze zaszłam przed lub zaraz po miesiączce haha

dziwewczyny nie łamcie się ja czekałam 22 miesiące i się udało, wiec i Wam się uda &&&
Kotek87 gratuluję tym bardziej , wytrwałość została nagrodzona :happy:
A można wiedzieć jaki długi cykl miałaś że w okresie około @ trafiłaś ? o_O

reklama
ostatni trwał 24 dni i gin mówiła ze zaszłam albo przed @ co chyba jest mało prawdopodobne albo zaraz po
a po @ przytylanki były w 6,8,10-15 dc

Do góry