reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Natan ma 1560 gram, juz kolejne usg jest wyrownany termin z om, ale nadal lekarka sie upiera przy terminie z pierwszych usg, gdzie byl mlodszy, szyjka 3,5 cm, wody plodowe ok, te przeplywy w pepowinie tez, dziec oczywiscie bardzo ruchliwy na usg :) na bakterie dostalam antybiotyk :) mam znow te pieprzone leukocyty ehh
O kurcze to już ładny chłop w brzuchu siedzi :-) :)
najważniejsze , że wszystko ok u malucha ;) teraz niech masę nabiera :D

Pewnie będziecie się śmiały, bo to głupie, ale mi nie wyszedł żaden syfek na twarzy, a przed @ zawsze mi się pojawiają dwa albo trzy takie większe :) i uznałam to za objaw ciąży i miałam rację.
Też mi przed @ chociaż jeden wyskoczyć musi i w dodatku teki wielkolud :crazy: TuliPanna99 ja u siebie też m.innymi po tym poznałam ciążę :D

Alexandra cudownie !!@ niech nam rośnie !

Bulbasek ! Mi się tez tak zdaje !!! Kiedy test ?

Nadalka to był test ciążowy tak ? No to jak jest cień to jest beta jak jest beta to jest zarodek !:)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba zrobię jutro. To bylby 28 dc - może co się pokaże. @ powinna przyjść w piątek kalendarzowo.

Co za emocje!!!!

Alexandra cudownie !!@ niech nam rośnie !

Bulbasek ! Mi się tez tak zdaje !!! Kiedy test ?

Nadalka to był test ciążowy tak ? No to jak jest cień to jest beta jak jest beta to jest zarodek !:)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana ale to jest taki cień cienia razy 10, jak zmrużę oczy i splunę przez lewe ramię :D wydaje mi się, że po prostu sobie wmawiam. Wcale się nie zdziwię, jak nawet żadnej owulki nie było a testy owu zrobiły mnie w konia ;)
Nawet jak bym @ dostała to bym się cieszyła, bo wiedziałabym, że w koncu cykl się reguluje ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, mam pytanie odnośnie mierzenia temperatury.
Obudziłam się dzisiaj o 5.30 żeby zrobić siku. Przed wstanie z łóżka zmierzyłam temperaturę i miałam 36,67. Później poszłam dalej spać, obudziłam się parę minut po 8 i temperaturę miałam już 37.14. Który wynik jest bardziej wiarygodny?

Dziewczyny, mam pytanie odnośnie mierzenia temperatury.
Obudziłam się dzisiaj o 5.30 żeby zrobić siku. Przed wstanie z łóżka zmierzyłam temperaturę i miałam 36,67. Później poszłam dalej spać, obudziłam się parę minut po 8 i temperaturę miałam już 37.14. Który wynik jest bardziej wiarygodny?

Pierwszy ponieważ przespałaś wiecej niz 3h ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry