Ja to dziś siedzę na insta i czekam na wynik bety Majki Staśko a ekscytuje się jakbym na swoją czekała...Trzymam kciuki za czekające na wyniki i zaklinam by były już teraz zaraz!
reklama
klaudia16
Fanka BB :)
też dzisiaj patrzyłam , jej testy wyglądają obiecująco . Ale powiem wam szalona że poszła na betę jedna po drugiejJa to dziś siedzę na insta i czekam na wynik bety Majki Staśko a ekscytuje się jakbym na swoją czekała...
U nas nie trzeba pisać żeby nie wkładać kota do mikrofalówkiJa sie tylko pytam
Co o tym sądzicie
To samo oni myślą o nas .
olka11135
też dzisiaj patrzyłam , jej testy wyglądają obiecująco . Ale powiem wam szalona że poszła na betę jedna po drugiej
Biorąc pod uwagę, że miała zastrzyk to zupełnie bez sensu - no ale kto bogatemu zabroni
A jaka miała?też dzisiaj patrzyłam , jej testy wyglądają obiecująco . Ale powiem wam szalona że poszła na betę jedna po drugiej
olka11135
Ja sie tylko pytam
Co o tym sądzicie
To samo oni myślą o nas .
My raczej wiemy, że Europa to nie kraj xD
A tak serio - ten temat tutaj też się przewijał natomiast były w związku z tym robione różne testy i tak:
były dziewczyny co miały po prostu drugą kreskę
były dziewczyny co miały kreskę testową wręcz bordową
i były dziewczyny co miały białe testy
Nooo myślę, że nie da się w 100% stwierdzić po teście LH, że ciąża jest i wykryć to przed betą. Bo np. są też dziewczyny co po piku nadal mają mega czerwono, a ciąży z tego nie ma. Ja mam dość mocny test po piku, aż do miesiączki np.
olka11135
A jaka miała?
Najpierw miała coś koło 100, a potem jej spadła. No ale przecież te 7dni po ovi to nic kompletnie nie znaczyło (a 6 dni po transferze in vitro)
paola121214
Tez ja ogladam na tik toku I dla mnie to dziwne wszystko wrzucać do internetu.Najpierw miała coś koło 100, a potem jej spadła. No ale przecież te 7dni po ovi to nic kompletnie nie znaczyło (a 6 dni po transferze in vitro)
Każda myśl etc
Nawet jak dostała okres że wydała zarodek .
olka11135
Tez ja ogladam na tik toku I dla mnie to dziwne wszystko wrzucać do internetu.
Każda myśl etc
Nawet jak dostała okres że wydała zarodek .
Ja akurat rozumiem. Najbardziej poczytne influ potrafią dodawać za jeden post sponsorowany kilkadziesiąt tysięcy złotych
reklama
klaudia16
niby tak, ale no kreska ciemnieje ,tak przynajmniej się wydaje a po zastrzyku 8 dni to raczej powinna blednąćBiorąc pod uwagę, że miała zastrzyk to zupełnie bez sensu - no ale kto bogatemu zabroni