reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Natan ma 1560 gram, juz kolejne usg jest wyrownany termin z om, ale nadal lekarka sie upiera przy terminie z pierwszych usg, gdzie byl mlodszy, szyjka 3,5 cm, wody plodowe ok, te przeplywy w pepowinie tez, dziec oczywiscie bardzo ruchliwy na usg :) na bakterie dostalam antybiotyk :) mam znow te pieprzone leukocyty ehh

reklama
Po czym wy dziewczyny czujecie że sie udało :D ? Głupie pytanie bo przecież kazda ma jakies inne objawy ale tak z ciekawosci :D zawsze myslalam ze to poczuje a tymczasem gdy coraz blizej testowania to ja mysle ze nic z tego nie wyszlo ;p niby zdziwił mnie ból jak na okres w 17 i 18 dc , wczoraj podbrzusze całe spięte aż ciezko bylo chodzic a od dzisiaj czyli 23 dc znowu od czasu do czasu pobolewa jak na @[emoji14]i pewnie juz tak bedzie pobolewac do samego dnia okresu[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Pewnie będziecie się śmiały, bo to głupie, ale mi nie wyszedł żaden syfek na twarzy, a przed @ zawsze mi się pojawiają dwa albo trzy takie większe :) i uznałam to za objaw ciąży i miałam rację.

Super lux,

Byłam dziś na usg, zarodek ma 0.5cm i serce bije :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Super kochana :*

Ja dziś znowu nie wytrzymałam i siknęłam. Widziałam cień cienia cienia Haha ale to już chyba prędzej mi się w głowie miesza :D
Mdli mnie kilka razy dziennie wtedy muszę się położyć. Jajniki cały czas bolą, raz mniej raz więcej.
No ale nie wiem ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

TuliPanna99, ja też tak mam z tymi syfkami [emoji12] zawsze 2-3 dni przed okresem wychodzą a teraz wyszedł też ale w tamtym tygodniu czyli dużo wcześniej [emoji12] ja w 1 ciąży nie miałam objawów, a teraz na siłę się doszukuję.. chyba już świruje..
ja od tygodnia mam tylko jeden dziwny objaw.. co jakiś czas czuje sie "tam" obolała jak czasem po przytulankach.. problem w tym, ze przytulanek nie było juz od przeszło tygodnia [emoji53] pewnie sobie wkręcam, a @ przyjdzie jeszcze wcześniej [emoji23]

Alexandrax, moje gratulacje !
Luxx, super wieści [emoji3]

queen to owocnych starań! musi sie udać ! ja bym sobie życzyła abyśmy się na lipcówkach spotkały ;) a co do testu ciężko powiedzieć ale może tylko ciut jaśniejszy. natomiast kreska bardzo ładna i wyraźna. Ok własnie doczytałam o kłótni, ty mi tego nie rób naprawdę na ciebie liczę!
bertha to dobry duszek nie :) w końcu z Glc :D ( o ile czegoś nie pomieszałam :D). Ale powiem ci że z ta matematyka nie zrozumiałam nic :D:D:D ale to już taka moja przypadłość. Ja miałam wczoraj owu bardzo dobrze ją czułam. I wczoraj tex był sex więc oby to wystarczyło bo dzisiaj nie mam cohoty ;)

Mikaduchna ty też przełam złą passę ;) ja też postanowiłam iść na żywioł i odpuściłam sobie, nie ma takiej spiny jak poprzednio. Zobaczymy co z tego wyjdzie nie? ;)

Morela bierzesz leki jakieś? ja miałam takie objawy jak ty w zeszłym cyklu i nawet wymioty ale to po lekach u mnie było. Ból podbrzusza może być związany z owulacją. Ja mam za każdym razem taki ból, prawie jak na okres. Znaczy że lada chwila będzie u ciebie owu.

Basia a może ten raz wystarczy co myślisz?

Ja wczoraj miałam owulacje więc zobaczymy czy coś z tego wyjdzie. Ja chce chłopca :D

Chłopcy są słodcy:) Ja się moimi nacieszyć nie mogę:) Życzę Ci tego i trzymam kciuki - a ze swojej strony - mam nadzieję mieć radość i przyjemność - a jak Bóg da - to się będę bardzo cieszyć, ale żadnych testów, pomiarów już nie robię - a kysz. Myślę, że w moim przypadku lepiej jest jak zdaję się na los:) Jutro wracam do Polski (z podróży służbowej), na weekend jedziemy do Rodziców i poprzytulamy się spontanicznie:) Trzymam kciuki za nas obie.Buziole:)

No mam dokładnie tak samo. Pobolewanie podbrzusza, uczucie pelnosci i jakby napięte podbrzusze lekko powiększone. Hmm no zobaczymy co z tego będzie.

km5sio4pghry649q.png
Trzymam mocno kciuki a potem ty bedziesz trzymac za mnie;)

Super lux,

Byłam dziś na usg, zarodek ma 0.5cm i serce bije :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ojaaa super wieści kochana :*!! Mozna śmiało napisać : Rośnijcie zdrowo :)

Ja to mam wysyp na twarzy co chwile :D w sensie nie ze jakis trądzik ale czesto jak znikają syfki to po dwoch trzech dniach wychodza jakies nowe[emoji14]narazie jestem wlasnie w fazie ich braku :D mam nadzieje ze jak juz sie doczekam ciąży to moze cera sie polepszy [emoji41] chociaz wiem ze moze sie tez pogorszyc ;p

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny. Cieszę się ze mogłam do Was dołączyć. Staramy się już rok, szybko się udało, niestety równie szybko było po wszystkim. W marcu dostaliśmy zielone światło od gin. kolejne trzy miesiące minęło i nic, okazało się ze za wysokie TSH, po dwóch miesiącach w normie i znów zielone światło, niestety dalej nic, tym razem pecherzyk nie pęka. Teraz będę badać prolaktyne i zobaczymy co dalej.
Ehh my to mamy do przetrwania masakra.. A pierwsze dziecko? Trzymam kciuki:*

Do góry