reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczęta, teraz wam napiszę chyba najgłupszą rzecz jaka tu napisałam. Tulipanna uznała że sie będziemy śmiać ( niesłusznie kochana :) ) że nie ma żadnego syfka, natomiast ja dzisiaj jak spałam obudziłam się o 5 rano i poczułam ( UWAGA !) jak została zapłodniona komórka jajowa przez plemnika ... można sie śmiać.
Boshsss aż sama sie z siebie śmieje...
To teraz poprawiłaś mi humor na 100% :)) życzę Ci żeby tak właśnie się stało!

km5sio4pghry649q.png

reklama
Morela jak sie to czyta to jest to jeszcze bardziej idiotyczne :D ale powiem ci że nawet ja siebie wyśmiałam ;D takie bzdury już dawno mi do łba nie przyszły !
Po 1. Może jesteś jakimś telepatom i właśnie poczułaś to co się stało :D

Po 2. Jest to nieszkodliwe bo jedynie poprawia humor co wydziela hormony szczęścia a tych nam trzeba do zajścia :D

Tak czy siak fajnie! :)

km5sio4pghry649q.png

reklama
Bulbasek trzymaj się!
A może @ miała przyjść później?
Mnie to łupie dzisiaj w krzyżu.
Wczoraj byłam taka nerwowa.. Nie mogłam wytrzymać w pracy, dzieci strasznie mnie denerwowały, ale oczywiście musiałam brać kilka oddechów i udawać, że wszystko ok.. Jakaś byłam rozdrażniona, mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepiej.
Miłego dnia! :)

Do góry