reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Natan ma 1560 gram, juz kolejne usg jest wyrownany termin z om, ale nadal lekarka sie upiera przy terminie z pierwszych usg, gdzie byl mlodszy, szyjka 3,5 cm, wody plodowe ok, te przeplywy w pepowinie tez, dziec oczywiscie bardzo ruchliwy na usg :) na bakterie dostalam antybiotyk :) mam znow te pieprzone leukocyty ehh
O kurcze to już ładny chłop w brzuchu siedzi :-) :)
najważniejsze , że wszystko ok u malucha ;) teraz niech masę nabiera :D

Pewnie będziecie się śmiały, bo to głupie, ale mi nie wyszedł żaden syfek na twarzy, a przed @ zawsze mi się pojawiają dwa albo trzy takie większe :) i uznałam to za objaw ciąży i miałam rację.
Też mi przed @ chociaż jeden wyskoczyć musi i w dodatku teki wielkolud :crazy: TuliPanna99 ja u siebie też m.innymi po tym poznałam ciążę :D

Alexandra cudownie !!@ niech nam rośnie !

Bulbasek ! Mi się tez tak zdaje !!! Kiedy test ?

Nadalka to był test ciążowy tak ? No to jak jest cień to jest beta jak jest beta to jest zarodek !:)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba zrobię jutro. To bylby 28 dc - może co się pokaże. @ powinna przyjść w piątek kalendarzowo.

Co za emocje!!!!

Alexandra cudownie !!@ niech nam rośnie !

Bulbasek ! Mi się tez tak zdaje !!! Kiedy test ?

Nadalka to był test ciążowy tak ? No to jak jest cień to jest beta jak jest beta to jest zarodek !:)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana ale to jest taki cień cienia razy 10, jak zmrużę oczy i splunę przez lewe ramię :D wydaje mi się, że po prostu sobie wmawiam. Wcale się nie zdziwię, jak nawet żadnej owulki nie było a testy owu zrobiły mnie w konia ;)
Nawet jak bym @ dostała to bym się cieszyła, bo wiedziałabym, że w koncu cykl się reguluje ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, mam pytanie odnośnie mierzenia temperatury.
Obudziłam się dzisiaj o 5.30 żeby zrobić siku. Przed wstanie z łóżka zmierzyłam temperaturę i miałam 36,67. Później poszłam dalej spać, obudziłam się parę minut po 8 i temperaturę miałam już 37.14. Który wynik jest bardziej wiarygodny?

Dziewczyny, mam pytanie odnośnie mierzenia temperatury.
Obudziłam się dzisiaj o 5.30 żeby zrobić siku. Przed wstanie z łóżka zmierzyłam temperaturę i miałam 36,67. Później poszłam dalej spać, obudziłam się parę minut po 8 i temperaturę miałam już 37.14. Który wynik jest bardziej wiarygodny?

Pierwszy ponieważ przespałaś wiecej niz 3h ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry