reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
cześć dziewczyny postanowiłam do was dołączyć bo też zaczęłam starania(2 cs ) o trzeciego dzidziusia.Mam dwóch synków 10 lat i prawie 8 lat. Marzy mi się oczywiście córeczka:-D ale i tak wiem co ma być to będzie.Oczywiście mam wątpliwości czy na pewno sobie poradzę i w ogóle ale chęć jest wiele silniejsza od strachu
Kciuki ogromne! Jesteś w podobnej sytuacji jak my miesiąc temu [emoji1]

5djy3e3kpgua6zwe.png

Anna25 ty też trzecie dziecko?mi w tym cyklu pewnie się nie uda bo mąż taki chory ze raczej go nie zaciagne:hmm:Ja nie mierze temperatury ani nic poprostu uważam co ma byc to będzie:-) :)choruje na niedoczynność tarczycy i mam problem z żelazem także u mnie łatwo nie będzie :no2:

Nadalka moja kolezanka tez miała cien.
U mnie dalej zero objawów, oprócz tego pryszcza na brodzie, ale juz sie ladnie goi.
Jeszcze 6 dni do okresu.
Dzisiaj mi sie wydaje, że ciągnie mnie w podbrzuszu, ale moge sobie to wmawiać:eek:
Ta pogoda jest okropna, kiedy wreszcie wyjdzie słońce!? Znowu mam jakis ból gardła. W tym msc ciągle przeziebiona jestem. Moj m załatwił mi miodzik wrzosowy, podobno bardzo dobry, wiec sie tym lecze i wczoraj wzięłam odrobine kitu pszczelego, to jest ze spirytusem, ale odrobine (pół lyzeczki z cukrem - podobno dobre na prawie wszystko!).
Wstaję z łóżka i ide zbadać mocz i TSH - trzymajcie kciuki! :happy::happy::happy:

Dziewczyny my już wczoraj się nie przytulaliśmy temp. w górze wiec owu już na pewno była :) padliśmy jak kawki i szybko zasneliśmy.
bulbasek trzymam kciuki &&&dawaj testa :)
Lux już kawał chłopa :)super że wszystko wporządku.
Alexandra super że serduszko bije :)

reklama
Dziewczęta, teraz wam napiszę chyba najgłupszą rzecz jaka tu napisałam. Tulipanna uznała że sie będziemy śmiać ( niesłusznie kochana :) ) że nie ma żadnego syfka, natomiast ja dzisiaj jak spałam obudziłam się o 5 rano i poczułam ( UWAGA !) jak została zapłodniona komórka jajowa przez plemnika ... można sie śmiać.
Boshsss aż sama sie z siebie śmieje...

Do góry