reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć dziewczyny

26dc, plamienia i wszystkie objawy na @. Jutro nie testuję, nie ma to sensu.
Nie chcę się nakręcać i następny cykl bez testów owu, bez napinki. Muszę trochę odpuścić i skupić się na chłopcach. Was czytam regularnie i cieszę się każdym teścikiem z dwoma krechami.
Aleksandrax gratulacje czerwcóweczko !!!
Zapmarta nie poddawaj się, bądź dobrej myśli a plamienie jeszcze nic nie znaczy ;)

reklama
co tak pusto queen bertha gdzie jesteście?

Ode mnie cisza bo wracam do Uk. W sumie to nadal lece- ale zaraz będziemy wiec internet juz mi łapie [emoji51] u mnie z rana jeszcze @@@ nie zawitała. Ale objawy nadal sa. Wiec pewnie przyjdzie pozniej dzisiaj albo jutro. Testować nie ma sensu bo skoro 2 wyszły negatywnie to wiadomo Żr pozostaje tylko czekać @@@.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A mi dzisiaj udało się zapisać do ginki na nfz. Wizyta już za tydz. Akurat powinnam być po owulce więc od czw. do niedz. działamy a w poniedz. chciałabym aby mi potwierdziła, czy owulka była. Idę do niej pierwszy raz, więc zobaczymy co i jak. Zapisałam się w sumie bo coś za długo czuje ten lewy jajnik. Prawie cały cykl go odczuwam.W tym cyklu już 5 dc zaczęłam go czuć.
Miejmy nadzieję,że będzie ok choć ja w tych lekarzy z NFZ nie wierzę :no:

Ode mnie cisza bo wracam do Uk. W sumie to nadal lece- ale zaraz będziemy wiec internet juz mi łapie [emoji51] u mnie z rana jeszcze @@@ nie zawitała. Ale objawy nadal sa. Wiec pewnie przyjdzie pozniej dzisiaj albo jutro. Testować nie ma sensu bo skoro 2 wyszły negatywnie to wiadomo Żr pozostaje tylko czekać @@@.

Nic nie przyjdzie :wink: wiara i jeszcze raz wiara :biggrin2:

reklama
Ja sie od 8 rano szkole z Prince2 :)
wiec czasu brak. Ale wskoczyłam zobaczyć wyniki testów a tu dziewczyny nam zastrajkowały... nimiti i Queen, ja mysle ze ciąża u was. Zróbcie ten test dla mnie!!

Bertha - u mnie dwa testy negatywne - ostatni robiłam w piątek. Jesli nie dostanę @@ fo srody (co mało prawdopodobne) to zrobię w środę ;-) nir ma co sie nastawiać no chyba ze na @@@ [emoji51]

Do góry