reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
To nie mamy wyników do eksperymentu :) zdjeć nie masz?

Ja mam testy od 1-6.10. Wiec pozniej wstawię. (Jak w koncu dotrę do domu [emoji30][emoji30])
Bertha - nie liczę na to u mnie. Chyba zaczyna działać jakaś podświadomość i pewnie jak tak dalej pójdzie skończę z ciąża urojona [emoji23] także czekamy cierpliwie do srody ! A Ty kiedy przytulanki teraz zaczynasz ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie mam nie robiłam, ten miesiąc oleje sprawę chyba za bardzo sie nastawiłam. Wmówiłam sobie że dostane prezent na 12.10 że skoro straciłam rok temu ciążę to teraz na pewno będzie. Ja zresztą mam limit, biorę leki jeszcze tylko teraz a potem kończę starania tak sie umówiłam z mężem. Ale kurcze ale to boli jak człowiek robi sobie nadzieję a potem nic z tego nie wychodzi.

Nie mam nie robiłam, ten miesiąc oleje sprawę chyba za bardzo sie nastawiłam. Wmówiłam sobie że dostane prezent na 12.10 że skoro straciłam rok temu ciążę to teraz na pewno będzie. Ja zresztą mam limit, biorę leki jeszcze tylko teraz a potem kończę starania tak sie umówiłam z mężem. Ale kurcze ale to boli jak człowiek robi sobie nadzieję a potem nic z tego nie wychodzi.

No widze, ze mamy tak samo. Ja tez jeszcze tylko ten jeden cykl i odpuszczamy naturalne staranie. Bo można na głowę dostać. Serio.
Nimiti - jak to sie mówi - nadzieja umiera ostatnia ! I tego sie trzymajmy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nimitio mówisz, jak pobijać rekord to konkretnie? :D mi pasuje :D

Tylko wiecie, ja odpuscilam ten cykl, nie biore leków, nie robie testow i...sie nie przytulam :/ moj facet cos ostatnio się nie stara :p to wszystko przez tą jelitowke :o

reklama
Alexandra tak przepraszam pomyłka ma być 09.11 wtedy mam planowo dostać @
Spark poniekąd ja też odpuszczam nie będę robić testów owu ani spinać się to mój ostatni miesiąc prób potem olewam sprawę.

Do góry