reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej dziewczyny, ja dzisiaj testowałam to 20 dzień cyklu, wiem wiem za wcześnie, ale nie mogłam się powstrzymac, testowałam tym czułym 1 kreska, coś czuje, że ciąży znowu nie będzie. :no:Może potestuje w weekend albo poczekam na okres spokojnie. :unsure:

Ania nic strasznego :)
Ja zaczynam wariowac bo piersi mnie bolą senna jestem wczoraj cały dzień przespałam no i wymioty raz zwymiotowałam wczoraj a teraz znowu mi niedobrze.
Zrobię test jak.do środy @ nie przyjdzie bo obawiam się ze to.może być ciąża urojona.

Ania nic strasznego :)
Ja zaczynam wariowac bo piersi mnie bolą senna jestem wczoraj cały dzień przespałam no i wymioty raz zwymiotowałam wczoraj a teraz znowu mi niedobrze.
Zrobię test jak.do środy @ nie przyjdzie bo obawiam się ze to.może być ciąża urojona.
kciuki zacisniete by to bylo TO :)

Ja nie moge.. Jakie emoocje. Czekam na te testy ! nimiti ! Po prostu najlepiej bym poszla z Toba do tej lazienki testowac! Czekam tez na wiesci od queen.
Mam nadzieje, ze malpy Wam zwialy na dlugo :)
Witam nowe staraczki i zycze powodzenia :)

A co do wagi.. Mam 175 i waze 58 kg. Czuje sie z ta waga dobrze - normalnie. Choc wszyscy mi mowia, ze jestem szczupla. Zdaje sie, ze nie mialam wiekszych problemow z zajsciem wiec podtrzymuje teorie, ze wszystko sie moze zdarzyc :)

Milego dnia! :)

reklama
ja mam 183 cm i ważę 67 kg mam niedowagę ale co zrobić jak nie mogę przytyć
dziś 24 dc testowanie najwcześniej w niedzielę
To niedowaga? Czy zle Ci sie wstukala. Moja siostra nizsza raptem 2 cm i ledwo 60kg wazy. Jest szczupla ale wyglada dobrze, do kosciotrupa jeszcze sporo jej brak:) wiec nie martw sie. Mysle, ze u Ciebie jest calkiem ok :)

Do góry