reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej dziewczyny, ja dzisiaj testowałam to 20 dzień cyklu, wiem wiem za wcześnie, ale nie mogłam się powstrzymac, testowałam tym czułym 1 kreska, coś czuje, że ciąży znowu nie będzie. :no:Może potestuje w weekend albo poczekam na okres spokojnie. :unsure:

Ania nic strasznego :)
Ja zaczynam wariowac bo piersi mnie bolą senna jestem wczoraj cały dzień przespałam no i wymioty raz zwymiotowałam wczoraj a teraz znowu mi niedobrze.
Zrobię test jak.do środy @ nie przyjdzie bo obawiam się ze to.może być ciąża urojona.

Ania nic strasznego :)
Ja zaczynam wariowac bo piersi mnie bolą senna jestem wczoraj cały dzień przespałam no i wymioty raz zwymiotowałam wczoraj a teraz znowu mi niedobrze.
Zrobię test jak.do środy @ nie przyjdzie bo obawiam się ze to.może być ciąża urojona.
kciuki zacisniete by to bylo TO :)

Ja nie moge.. Jakie emoocje. Czekam na te testy ! nimiti ! Po prostu najlepiej bym poszla z Toba do tej lazienki testowac! Czekam tez na wiesci od queen.
Mam nadzieje, ze malpy Wam zwialy na dlugo :)
Witam nowe staraczki i zycze powodzenia :)

A co do wagi.. Mam 175 i waze 58 kg. Czuje sie z ta waga dobrze - normalnie. Choc wszyscy mi mowia, ze jestem szczupla. Zdaje sie, ze nie mialam wiekszych problemow z zajsciem wiec podtrzymuje teorie, ze wszystko sie moze zdarzyc :)

Milego dnia! :)

reklama
ja mam 183 cm i ważę 67 kg mam niedowagę ale co zrobić jak nie mogę przytyć
dziś 24 dc testowanie najwcześniej w niedzielę
To niedowaga? Czy zle Ci sie wstukala. Moja siostra nizsza raptem 2 cm i ledwo 60kg wazy. Jest szczupla ale wyglada dobrze, do kosciotrupa jeszcze sporo jej brak:) wiec nie martw sie. Mysle, ze u Ciebie jest calkiem ok :)

Do góry