reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć dziewczyny

26dc, plamienia i wszystkie objawy na @. Jutro nie testuję, nie ma to sensu.
Nie chcę się nakręcać i następny cykl bez testów owu, bez napinki. Muszę trochę odpuścić i skupić się na chłopcach. Was czytam regularnie i cieszę się każdym teścikiem z dwoma krechami.
Aleksandrax gratulacje czerwcóweczko !!!
Zapmarta nie poddawaj się, bądź dobrej myśli a plamienie jeszcze nic nie znaczy ;)

reklama
co tak pusto queen bertha gdzie jesteście?

Ode mnie cisza bo wracam do Uk. W sumie to nadal lece- ale zaraz będziemy wiec internet juz mi łapie [emoji51] u mnie z rana jeszcze @@@ nie zawitała. Ale objawy nadal sa. Wiec pewnie przyjdzie pozniej dzisiaj albo jutro. Testować nie ma sensu bo skoro 2 wyszły negatywnie to wiadomo Żr pozostaje tylko czekać @@@.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A mi dzisiaj udało się zapisać do ginki na nfz. Wizyta już za tydz. Akurat powinnam być po owulce więc od czw. do niedz. działamy a w poniedz. chciałabym aby mi potwierdziła, czy owulka była. Idę do niej pierwszy raz, więc zobaczymy co i jak. Zapisałam się w sumie bo coś za długo czuje ten lewy jajnik. Prawie cały cykl go odczuwam.W tym cyklu już 5 dc zaczęłam go czuć.
Miejmy nadzieję,że będzie ok choć ja w tych lekarzy z NFZ nie wierzę :no:

Ode mnie cisza bo wracam do Uk. W sumie to nadal lece- ale zaraz będziemy wiec internet juz mi łapie [emoji51] u mnie z rana jeszcze @@@ nie zawitała. Ale objawy nadal sa. Wiec pewnie przyjdzie pozniej dzisiaj albo jutro. Testować nie ma sensu bo skoro 2 wyszły negatywnie to wiadomo Żr pozostaje tylko czekać @@@.

Nic nie przyjdzie :wink: wiara i jeszcze raz wiara :biggrin2:

reklama
Ja sie od 8 rano szkole z Prince2 :)
wiec czasu brak. Ale wskoczyłam zobaczyć wyniki testów a tu dziewczyny nam zastrajkowały... nimiti i Queen, ja mysle ze ciąża u was. Zróbcie ten test dla mnie!!

Bertha - u mnie dwa testy negatywne - ostatni robiłam w piątek. Jesli nie dostanę @@ fo srody (co mało prawdopodobne) to zrobię w środę ;-) nir ma co sie nastawiać no chyba ze na @@@ [emoji51]

Do góry